2777
2789
عنوان

کی میدونه؟

398 بازدید | 36 پست

سلام اینو یکی از بهترین و عزیزترین دوستای من ازم پرسیده دوست دارم خیلی قشنگ و دوستانه براش توضیح بدم خودم یه چیزایی تو ذهنم دارم هرکی هر چی به ذهنش میرسه بگه ممنون 

[فاطمه آيه قرآني يا سوره اي راجع به وجود خدا يا خود خدا داری برام بفرست به جايي رسيدم كه يه لحظه از خودم ميپرسم اصلا خدا وجود داره؟

فاطمه واقعا خدا هست؟

يا الكيه همش؟...]

برام خیلی عزیزه دوست دارم کمکش کنم اعتقادش ضعیف نیس مطمئنم ولی یه خواسته ای از خدا داره که بهش نرسیده باعث شده کم کم اعتمادش به خدام کمرنگ بشه

چی بگم بهتره

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوام خیلی قشنگتر اینا براش توضیح بدم 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

من خودم تو ذهنمه اون آیه هس تمام مراحل خلقت از نطفه تا آخرش میگه بعد خدا میگه شما رو ای انسان چه شده که در برابر ما ایستاده ای به مخالفت میپردازی در حالی که چیزی نبودی براش بگم اما میخوام مهربونانه ترش بگم

همینو براش بفرست استدلال خیلی قوی ایه

والا بخدا مگه میشه به وجود خدا شک کرد حالا هر بلایی هم که سر ادم اومده باشه

قوی کسیه که نه اجازه میده بدبختش کنن و نه اجازه میده که خوشبختش کنن

همینکه به مو میرسی ولی اون مو پاره نمیشه بعنی خدا هست,  همینکه ه چی هم بشه اخرش ابروت حفظ میشه یعنی خدا هست,  هیچکس,  قاطع میگم هیچکس همه چیز زندگیش باب میلش نیست, برای من چند سال پیش یه اتفاقی افتاد که تا عمر دارم دادم نمیره,  رفته بودم دریا جایی که همیشه میرفتم,  یبار رفتم اومدم ساحل بعد یه موضوعی پیش اومد که خیلی هیلی کفر گفتم و دوباره که داشتم میرفتم تو اب گفتم چی میشه برم و دیگه نیام بیرون بخدا پنج دقیقه نشد جایی که نیم ساعت قبلش بودم و همیشه هم میرفتم و تا کمرم بودیدفعه خالی شد,  نمیتونین حس کنین اون لحظه چه حال داشتم,  یعنی چنان خدا رو التماس میکردم که فقط بیام بیرون یکدفع انگار یکی من و پرت کرد بیرون اب,  بخدا الانم حالم خراب شد,  یعنی تا مدتها هرکی شکایت میکرد من فقط میگفتم خدا هست,  

ممنون میشم برای 
همینکه به مو میرسی ولی اون مو پاره نمیشه بعنی خدا هست,  همینکه ه چی هم بشه اخرش ابروت حفظ میشه ...

خدا معجزش حضورشو بهت نشون داده 

به نظر من قدرت و نفوذی که چشم داره هیچ عضوی از بدن نداره. چقدر چشم های ما ادم ها پر از رازن. راز خلقت بدون هیچ عیب و ایرادی. مگه میشه خالقی نباشه. یه عروسک خیمه شب بازیو یه ادم تکون میده ماها که جای خود داریم. 

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی... صفر میشی!!!

جواب سوال دوستت تو خود تک تک آیه های قرآنه بهش بگو اگه میخواد واقعا به وجود خدا ایمان بیاره قرآن رو با معنی صریح بخونه.

دلتنگم و با هیچ کسی میل سخننیست کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست
خدا معجزش حضورشو بهت نشون داده 

واقعا,  هرچند که ما بنده های بی چشم و رویی هستیم که بازم یادمون میره,  خوبیارو زود یادمون میره,  ولی گله و شکایت و استادیم

ممنون میشم برای 

یکی دیگه هم خودم یادم اومد تو قرآن میگه حتی یه برگی از درختان بدون حکمت به زمین نمیفته و اینکه خدا از رگ گردن به انسان نزدیکتره و از تمام احساسای ما با خبره