2777
2789
عنوان

زندگی متاهلی

410 بازدید | 26 پست

چطوری ب کاراتون میرسید ناهار میزارید شام میزارید

چطور وقت میکنید خونه رو مرتب کنید؟

من تا تخت مرتب میکنم خسته میشم🥺

خیلییی خسته کنندس😐 من واقعا واسه خانه داری کارای خونه ساخته نشدم🤦🏻‍♀️

قبل عروسی تو دوران مجردی و نامزدی همیشه تفریحاتمو داشتم هر روز هفتههه

باشگاه میرفتم کافه خرید کلاس های مختلف وقتای دیگمم کارای دیگ میکردم حتی درامدم داشتم

الان ولی نمیفهمم چطور روزم شب میشه درحالی ک همسرم خیلی کمکم میکنه خیلی

ولی باز نمیتونم اشپزی کنم

ماه اول ازدواجم انقد از بیرون غذا گرفتیم غذاهای با کیفیت

ولی باز مسموم شدم سه هفته درگیر بودم😐

الانم داشتم پیاز قارچ برا ماکارانی سرخ میکردم حواسم پرت شد سوخت🥺🤦🏻‍♀️😐😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خخخخ دختر چه لوسی😂😂🧡

چندسالته چندوقته ازدواج کردی

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

من با این وحود یه پسر کوچولو شلوغ شیطونم دارم ک نمیشه یک لحظه رهاش کرد البته تمام زندگیمه و خداروشکر میکنم بخاطر وجودش

شوهرمم یه ادم نفهم ک ن میفخمه زن چیه ن زندگی چیه ن کمک هیچی عذابمونم میده

خیلی خستم

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

به طور کلی بهت میگم نه فقط تو خونه داری هر کاری که انجام میدی با عشق و لذت انجام بده در غیراینصورت زود پیر میشی، در خصوص خانه داری و آشپزی هم وقتی حال نداشته باشم انجام نمیدم اینطوری نیست به خودم فشار و استرس بدم، اکثرا با هم آشپزی و کار خونه میکنیم چون من از اول به این سَبک زندگی همسرم رو عادتش دادم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

من خودم متاهلم و دانشجو باشگاهمم میرم از مامانمم دورم

غذامم میزارم خونمم مرتب میکنم

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

والا ساعت ۱۲شب میخابم ۱۰صبح بیدار میشم چون فقط خودمم و شوهرم هستیم بچه نداریم همهذجا مرتبه یعنی اگ یچیزی ریخته شه بلافاصله جمعش میکنم اگ یجا کثیف شه فورا تمیز میکنم نمیزارم یدونه قاشق نشسته بمونه برا همین کاره خاصی ندارم شوهرمم فقط یکی یا دو وعده خونه هست کاره خاصی نداره والا تا بچه نباشه همچی مرتبه 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

برنامه ریزی داشته باش هرروز نمیخواد تمیزکاری کنی واسه غذاپختن هم سعی کن غذاتوزودتربذاروزیرشوکم کن منم زودخسته میشم وبدنم زود کم میاره وفشارم میوفته 

گاهی انسانم آرزوست
اونایی کنارش درس میخونن یا شاغلن چی؟ واقعا چطورییییی میتونن

و منی ک اصللاااا وقت اضافه ندارم 

ولی میخام از ماه های بعدی شاغلم بشم

همش ب این فکر میکنم ک واقعا چطوری میتونم مدیریت کنم🥺😂