2777
2789
عنوان

زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 26 پست

برنامه ریزی داشته باش.هر روز مرتب کنی جمع نمیشه روهم کلی وقتتو بکیره.صبح دیر بیدار میشی؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید همه ی کاراتوباحوصله وعشق انجام بدی اونجوری دیگ خسته نمیشی،کلی هم وقت اضافه میاری

اتفاقا خیلییی ذوق دارم بازم نمیشه نمیدونم چرا

😂ب این فکر میکنم بعد چند وقت ذوقمم ک کور بشه چطور میخام روزمرگی های خانه داری سپری کنم

فک کن من همه تفریحا وسرگرمی های قبل ازدواج تورو بعد ازدواجم داشتم اما بعد از اومدن بچه کلا همه چی تغییر کرد، منی ک ۱۲سال هرروز باشگاه بودم وبادوستام بیرون بودم یهو کلا خونه نشین شدم،کل کارم شده سرو کله با بچه هام، خونه داری، بدون ۱دقیقه وقت برا خودم😭

۲۲ چند وقتی میشه😂❤️🧡

منم دیگه داره ۱۷سالم میشه چندوقته دیگه و ۷.۸ماه هست عروسی کردم

ولی به همه کارام میرسم با اینکه مهمون دارم تو هنوز عادت نکردی😂🧡

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

فک کن من همه تفریحا وسرگرمی های قبل ازدواج تورو بعد ازدواجم داشتم اما بعد از اومدن بچه کلا همه چی تغ ...

واقعا درکت میکنم😐 خیلییی سخته جوری ک حس میکنی الانه ک افسردگی بگیرییی😑 من خیلی همسرم کمکم میکنه یعنی نصف بیشتر کارا رو انجام میده و همینطور عشق زندگیمه ولی باز بعضی وقتا حس میکنم نمیتونم چون کلن ادم تو خونه خونه داری نیستم🤦🏻‍♀️

اگه بچه بیاد ک دیگ هیچی

منم دیگه داره ۱۷سالم میشه چندوقته دیگه و ۷.۸ماه هست عروسی کردمولی به همه کارام میرسم با اینکه مهمون ...

تو خیلی زرنگی واقعا خوشبحالت😭

اینجاس ک میگن ازدواج ب سن نیس الان با اینکه ۵ سال ازت بزرگ ترم ولی حس میکنم تو همون سنای ۱۵ ۱۶ گیر کردم🤦🏻‍♀️

برنامه ریزی داشته باش.هر روز مرتب کنی جمع نمیشه روهم کلی وقتتو بکیره.صبح دیر بیدار میشی؟

ن واقعا صبحم زود بلند میشم ولی هیچییی تموم نمیشه 

همش هم درحال تمیزکردن مرتب کردنم🤦🏻‍♀️

واقعا درکت میکنم😐 خیلییی سخته جوری ک حس میکنی الانه ک افسردگی بگیرییی😑 من خیلی همسرم کمکم میکنه یع ...

من قبل بچه کامل ب زندگیمم میرسیدم وباهمسرم هم کلی وقت میگذروندم اما الان ۷ساله ک همه چی تغییر کرده، عزیزم برنامه ریزی کم برا کارهات وقتی موفق بشی وانجامشون بدی ب مرور با عشق همه کارهاتو انجام میدی

ن واقعا صبحم زود بلند میشم ولی هیچییی تموم نمیشه همش هم درحال تمیزکردن مرتب کردنم🤦🏻‍♀️

هرچیزی که استفاده میکنین همون موقع بزارین سرجاش.ظرف نزار بمونه غذا خوردین همون موقع بشور.برای شستن سرویس و لباس ها و جارو زدن برنامه بزار.من شب قبل خولب آشپزخونه رو مرتب میکنم.گازم دستمال میکشم بعد میخوابم.صبح تمیزه و حس خوبی بهت میده

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
من با این وحود یه پسر کوچولو شلوغ شیطونم دارم ک نمیشه یک لحظه رهاش کرد البته تمام زندگیمه و خداروشکر ...

اخی عزیزم🧡

پسرت ک بزرگ بشه تمام ناراحتی هاتم تموم میشه😘