دوستان من تواقدامم این ماه فقط یه بار اونم وقتی پریودم تموم شدحلوگیری نکردم .چون روز بعدش بدنم حساسیت کردو سینم شدید عفونت کرده تاالان خوب نشدم وکلی دارم استفاده کردم امروز موعدمه صبح اونقدر درد پریودی داشتم شکمم خیلی سروصدا داره میترسم اگه باردار باشم بخاطر داروهایی که مصرف کردم جنین ناقص باشه و سقط شه بنظ رتون امکانش هست باهمون یه بار روز بعد پاک شدنم بارابطه باردار شده باشم قرص اوابوست هم دکتر داده مصرف میکنم کاش این ماه پریود بشم اخه میترسم بارداریم بحاطر قرصا سالم نباشه
🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید. خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها تکیه بزنند....
عزیزم من همون یه بارم یادم نیس کی کجا چجوری ازدست در رفته ک الان باردارم
من دوس دارم بلشم ولی بخاطر داروهایی که مصرف کردم میترسم هنوزم که خوب نشدم میخام بازم برم دکتر تنگی نفس گرفتم
🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید. خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها تکیه بزنند....
ن اصلا من اولین بار که باردار شدم بدون اطلاع حتی و طبیعی اونم پسر بود بعد بدون دلیل بعدش ۵سال باردار نشدم رفتم دکتر گفت پلی کیستیک و لتروزل وامپول ازاد سازی داد با اولین دوره درمانم باردار شدم دوقلو ولی فوت شدن بعدش انگار بدنم شفا پیدا کرد بعد ۱۱ماه پسرمو حامله شدم که الان ۱۵ماه شه و الانم که در دوران شیردهی باردار شدم خدا خواسته و دارو نخوردم این دو بارداری اخرمو اصلا حتی میگفتم نمیخوام نا منصرف شدم خدا دوتا دوتا بهم بخشید😂😂