2777
2789
عنوان

حق با کیه

160 بازدید | 35 پست

بچه ها دارم با یه آقایی آشنا میشم 

سر کار کردن و اینا حرف زدیم 

بعد من معلمم 

میگه اگه میخوای پولتو بیاری تو زندگی من نیار نرو سرکار 

من خودم کار میکنم خرج میدم 

گفتم من پولمو چکار کنم ؟ میگه بزار وقتی شوهرت نیست 

کادو بده به خانواده خوات و همسرت 

ولی تو زندگی من خرج نکن 

بعدم گفت من از این که کار کنی فقط پول دربیاری دوست ندارم 

کار کن جایگاه علمی و اجتماعیت بره بالا

الان درست میگه؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خب وظیفشه

اره ولی میگم خب لباس میخوام بخرم میگه بگو من میخرم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اره دیگه تو کار کن ولی بزار مسیولیت زندگیتون ب عهده شوهرت باشه 

یعنی تو رابطتون  اقا میخواد  مرد باشه و تو براش زن باشی ن یه پشتیوان 

مردا دوست دارن پشت زنشون باشن و حمایتشون کنن اگه شما هم خرج خونتون بدین اون اقا احساس کمبود میکنه

بنظرم شما هم پولاتون جمع کنید باهاش مسکن و... بخرید 

برای خودت خرج کن نمیشه ؟مثلا لباسو و اینا

خب همینو گفتم میگه بگو من میخرم 

ولی برو طلا بگیر اما خرج نه گفتم پس چکار کنم میگه کادو بده قرض بده

اشتباه نکن کارتو ول نکن الان همه ی زنا چ مجرد و متاهل دنبال کار و درآمدن ..بعدشم شما بواسطه ی کارت تو اجتماع هم جایگاه خوبی داری دیگه چی میخواد توقع چی داره..پولتم باش بگو تو زندگی زناشویی خرج نمیکنم همش برا خودت طلا بگیر و پس انداز کن و خرج خودت کن حالشو ببر 

اگ انق داره ک نیازی نباشه خوبه در غیر اینصورت نه

نمیدونم چقدر داره دقیقا هنوز روم نشده بپرسم ولی نمیدونم چرا اینو میگه

خب همینو گفتم میگه بگو من میخرم ولی برو طلا بگیر اما خرج نه گفتم پس چکار کنم میگه کادو بده قرض بده

راست میگه برو طلا بخر خیلی هم خوبه ،والا خیلی هم خوبه شوهرت درست میگه

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻