2777
2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 35 پست
اره دیگه تو کار کن ولی بزار مسیولیت زندگیتون ب عهده شوهرت باشه یعنی تو رابطتون اقا میخواد مرد باشه ...

اره همینو میگه میگه من بدم میاد زن خرج کنه من خودم دارم کار میکنم اگه غیر این بود زن نمیگرفتم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

زندگی اسمش روشه مشترکه

منم همیت فکر میکنم ولی الان میگن انگار دوست نداره مرد که زیر دین باشه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب همینو گفتم میگه بگو من میخرم ولی برو طلا بگیر اما خرج نه گفتم پس چکار کنم میگه کادو بده قرض بده

خانم عزیز والا همه ارزو دارن شوهرشون براشون خرج کنه  شما چرا ناراحتید 

والا شوهرتون راست میگه برید با پولاتون طلا و مسکن و ماشین این چیزا بخرید  خیلی بهتره ک

اشتباه نکن کارتو ول نکن الان همه ی زنا چ مجرد و متاهل دنبال کار و درآمدن ..بعدشم شما بواسطه ی کارت ت ...

نه اصلا اگه بگه کار نکن قیدشو میزنم ولی میگه من زیر دین نمیخوام باشم من زن میگیرم باید خرجشو بدم ولی میگم خب شاید من خواستم لباس زیاد بخرم اونوقت چی

منم همیت فکر میکنم ولی الان میگن انگار دوست نداره مرد که زیر دین باشه

اون ی مرد تعصبیه

تو میتونی هر کاری دوست داری با پولت کنی

وقتی کم بیاره ببین چطوری طمع میکنه رو پولت و یادش میرع این حرفاشو

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم
راست میگه برو طلا بخر خیلی هم خوبه ،والا خیلی هم خوبه شوهرت درست میگه

شوهرم نیست عزیزم 😅 ولی یکم غده میگم خب شاید من بخوام یه ماه چند دست لباس بخرم نگه چرا 

اره همینو میگه میگه من بدم میاد زن خرج کنه من خودم دارم کار میکنم اگه غیر این بود زن نمیگرفتم

پس شما هم سعی کنید براش زن باشید 

بزارید ایشون پشتیوان شما باشه  ن شما پشتیوان همسرتون 

خانم عزیز والا همه ارزو دارن شوهرشون براشون خرج کنه شما چرا ناراحتید والا شوهرتون راست میگه برید با ...

نه ناراحت نیستم 😅 میگم خب شاید من چیزی دلم خواست بخرم اونوقت قبلش هم خرید زیاد کرده باشم چجوری بهش بگم اینو میخوام نگه چرا انقد میخری

من از اون قسمتی که گفتن دنبال ارتقا باش خوشم اومد

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
پس شما هم سعی کنید براش زن باشید بزارید ایشون پشتیوان شما باشه ن شما پشتیوان همسرتون

ممنون ار راهنماییت عزیزدلم

شوهرم نیست عزیزم 😅 ولی یکم غده میگم خب شاید من بخوام یه ماه چند دست لباس بخرم نگه چرا

همینجور که داری با ما حرف میزنی باید با اونم حرف بزنی بجای مشورت باید مشکلات و خودتون راست و ریس کنید این ی قدم برای بهبود رابطس

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻

نه اصلا اگه بگه کار نکن قیدشو میزنم ولی میگه من زیر دین نمیخوام باشم من زن میگیرم باید خرجشو بدم ولی ...

مثه وقتی ک با پول خودت هر چی و هر اندازه ای میخواستی میخریدی بگو بخره برات . اگه دید ک نمیتونه نظرش عوض میشه میگه حالا اشکال نداره خودتم میتونی بخری

من از اون قسمتی که گفتن دنبال ارتقا باش خوشم اومد

اره میگه هدف از نظر من ارتقا چایگاه علمی و درسیه نه پول درآوردن پول هست اما هدف نیست 

من میگم خب من شاید چیزی دلم خواست بخرم با پول خودم 

میگه من میخرم 

الان میگم خب من شاید دلم بخواد یک ماه ۵ تا مانتو بخرم نمیشه همش اون بخره که

همینجور که داری با ما حرف میزنی باید با اونم حرف بزنی بجای مشورت باید مشکلات و خودتون راست و ریس کنی ...

بعضی وقتا دعوام میشه باهاش 😫