چند روزه از یه بچه گنجشک مراقبت میکنم، بزرگ نمیشه بره دنبال کارش، از همه کارام افتادم، نه بیرون میتونم برم ، نه صبح با خیال راحت بخابم، راه حل بدین چطور از دستش راحت بشم، همش توی سرنگ بهش آرد نخود با آب میدم
امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بیدفاع شدهام.هیچکس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمیدونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بیدفاع شدهام.هیچکس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمیدونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام
کوچیک بودیم جوجه داشتیم بابام گفت بالا بگیرید کم کم یاد بگیره بپره منظورش این بود دستت ن وبگیرین بالا یکم اون بپره پایین من وخواهرم مینداختیمشون روی هوا میومدن پایین میگرفتیم باز دوباره🫥🫣صبح با جنازه جوجه ها روبه رو شدیم بعد ۲۰ سال هنوز عذاب وجدان دارم
قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤