2777
2789
عنوان

بچه گنجشک

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 88 پست

الهی بمیرم برات تورو گیر اورده    

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ديگه اخراشهالان ميتونه يكم پرواز كنه؟

خیلی کم، غذانمیخوره خودش

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

ديگه اخراشهالان ميتونه يكم پرواز كنه؟

کوچیک بودیم جوجه داشتیم بابام گفت بالا بگیرید کم کم یاد بگیره بپره منظورش این بود دستت ن وبگیرین بالا یکم اون بپره پایین من وخواهرم مینداختیمشون روی هوا میومدن پایین میگرفتیم باز دوباره🫥🫣صبح با جنازه جوجه ها روبه رو شدیم بعد ۲۰ سال هنوز عذاب وجدان دارم

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

با تجربه ها بگن چطوری زود بزرگ میشه

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

غذا بهش ندين گشنه بشه خودش ميخورهبرنج و نون خرد كنين بذارين كنارش خودش بايد عادت كنه ديگه

نوک میزنه ولی نمیتونه قورت بده

فقط شب تا شب بهش غذا بدين

روز گشنه شه ميخوره

نيم ساعتى يبارم لازم نيست

روزى سه بار كافيه براش

بعدم بذارينش رو مبل يا ميز مجبور شه بپره

ياد كه گرفت ارتفاعو بيشتر كنين

تا كامل ياد نگرفته پرواز كنه نبرينش بيرون گربه ميگيرش

فقط شب تا شب بهش غذا بدينروز گشنه شه ميخورهنيم ساعتى يبارم لازم نيستروزى سه بار كافيه براشبعدم بذاري ...

داداش جوجه میمیره اینجوری غذا بده.مامانشون همش بهش غذا میده

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.