من پیازفراوون رنده میکنم سرخ میکنم بعدمیگو رو۱دقیقه تفت میدم حین تفت ادویه ی فراوونم میریزم(اصلا نیازنیست انقدرمیگو روسرخ کنی تارنگش عوض شه،میگورواگه زیادسرخ کنی سفت میشه )من شوهرم ازبی رنگی میگوبدش میادادویه انقدرمیریزم تارنگ میگوهم عوض بشه.باسبزی هم پلومیگوخوردم اونم خوشمزس ولی خودم تاحالادرست نکردم.چندتانکته مهم داره حتمارعایت کن.
اول اینکه اگرمیگوپاک شده ازبازارماهی ومیگو میگیری مخصوصا تازه ،یعنی فریزنشده هاروقبل پخت ازنظرنمک چک کن چون بعضی وقتا روشون نمک میریزن برااینکه خراب نشه،اگه ندونی نمک داره یانه وخودتم نک بریزی ممکنه انقدرشورشه که قابل خوردن نباشه.
دوم اینکه برای پلو میگوکوچیک بهتروخوشمزه تره.
سوم اینکه دارچین خیلی میگورو خوشمزه میکنه.
چهارم اینکه آخرپختت روش زعفرون بریزطعمشوعالی میکنه.