2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم  برات کالر داپلر بنویسه .

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

تاریخ آخرین پریودی رو دارید ؟اگه دارید بله قبول میکنن

تاریخ اخرین پریودی برای سزارین میخان اره میدونم 

فقط چون اولین بچمه هیچ اطلاعی از سزارین ندهرم که چه مدرکی لازمشونه 

اون چیه گلم

یه سونو تخصصی تره .

من یک ماه پیش پیش دکترم بودم یه خانومه سنش بالا بود باردار بود .بعد دعواش کرد گفت تو فقط واسه من یه سونو ساده آوردی .اگر قبلا سزارین بودی برات یه کالر داپلر مینویسه ببینه خدایی نکرده چسبندگی نداشته باشی .

اگرم تجربه اولته من اطلاعی ندارم عزیزم .ولی غربالگریها دیگه اجبار نیستن .

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

یه سونو تخصصی تره .من یک ماه پیش پیش دکترم بودم یه خانومه سنش بالا بود باردار بود .بعد دعواش کرد گفت ...

من سنم بالا نیست که اولین بچمم هست اختیاری سزارین میخام بکنم فقط نمیخام غربالگری اینا برم دوتا سونوی معمولی دارم ازکی بپرسم اخه 

من سنم بالا نیست که اولین بچمم هست اختیاری سزارین میخام بکنم فقط نمیخام غربالگری اینا برم دوتا سونوی ...

مگه تحت نظر نیستی ؟ از پزشکت بپرس خب