2777
2789

شوهرمنم دهن بین بود به شدتتتتت،جوری که ممکن بود چند روز بامن حرف نزنه،خب حتما دعوا و بحث بعدش پیش میومد،تا اینکه کم کم اومد دستش که اصن آرامش خونه زندگی نمی ارزه که بخواد بهاطر حرفی که از این و اون شنیده بود با من بحث کنه،بعد هم انقدر مشکلات زندگی زیاد شد که یه گوشش در شد یه گوشس دروازه

نه ثروت تاکنون زاییده مردی ⁦نه قصر و کاخ درمان کرده ✧⁩ دردی⁦✧ ⁩ برو انسانیت را مشتری باش ☆⁩ قضاوت میشوی با آنچه کردی

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

شوهرمنم دهن بین بود به شدتتتتت،جوری که ممکن بود چند روز بامن حرف نزنه،خب حتما دعوا و بحث بعدش پیش می ...

برا من اصلا به حرف من نیست 

هرچی ابجیش و مامان و باباش بگن 

من فقط حکم کسی رو دارم ک کاراش انجام بدم و نیاز جنسیش برطرف کنم

برا من اصلا به حرف من نیست هرچی ابجیش و مامان و باباش بگن من فقط حکم کسی رو دارم ک کاراش انجام بدم و ...

عزیزم بخدا شوهرمنم اینطوری بود،زندگی برام زهر شده بود،کم کم بهش فهموندم از هرکسی هرچی شنید باید با من درمیون بزاره،از من بپرسه،

نه ثروت تاکنون زاییده مردی ⁦نه قصر و کاخ درمان کرده ✧⁩ دردی⁦✧ ⁩ برو انسانیت را مشتری باش ☆⁩ قضاوت میشوی با آنچه کردی

خدایی بخوام بگم خودمم اصلا سیاست ندارم ک بخوام با حرف رامش کنم

خب ببین عزیزم شوهرت از کمبود عزت نفس رنج میبزه اینم یه نوع،بیماریه یاید دلسوزانه بخوای ک خوب بشه 

من کلی برات نوشته بودم ولی نی نی سایت هنگ کرد 

تیک تیک میگم 

خب ببین عزیزم شوهرت از کمبود عزت نفس رنج میبزه اینم یه نوع،بیماریه یاید دلسوزانه بخوای ک خوب بشه من ...

اون از خورش استقلالی نداره و فکر میکنه نمی تونه مسئلت و خودش حل کنه برای همین به دیگران پناه میبره 

حالا تو باید چکار کن ؟

باید حمایتش کنی 

اون از خورش استقلالی نداره و فکر میکنه نمی تونه مسئلت و خودش حل کنه برای همین به دیگران پناه میبره ح ...

باید بهش انگیزه بدی که بدونه چقدر نظراتش برات اهمیت داره

چیزی خرید برا خونه انتقاد نکن بگو وای چه شوهر فهمیده ای دارم واقعا نیاز داشتیم این دفعه یکم کم تر یا بیشتر بگیر طبق استفاده خودت 

تو خیلی بفکر منی واقعا 

من بهت افتخار می کنم که لغمه حلال میاری سز سفرم 

تو بابای خوبی باسه بچه‌ام میشی 

ببین عزیزم سعی کن رابطه دوستانه تری باهاش برقرار کنی براش شبا یه شربتی چیزی درست کن ببر باهم فیلم ببینین ببین  از چه چیزایی بیشتر خوشش میاد تو خونه تیپ بزن براش بدونه بهش خیلی اهمیت میدی 

دچیزی خرید  بگو وای واقعا نیاز داشتیم این دفعه یکم کم تر یا بیشتر بگیر طبق استفاده خودت 

تو خیلی بفکر منی واقعا 

من بهت افتخار می کنم که لغمه حلال میاری سز سفرم 

تو بابای خوبی باسه بچه‌ام میشی 

ببین عزیزم سعی کن رابطه دوستانه تری باهاش برقرار کنی براش شبا یه شربتی چیزی درست کن ببر باهم فیلم ببینین ببین  از چه چیزایی بیشتر خوشش میاد تو خونه تیپ بزن براش بدونه بهش خیلی اهمیت میدی 

و کم کم راجع به این صحبت کن باهاش عزیزم تو قراره بابای بچه هامون بشی اونا خیلی به تصمیمات واقع گرایانه تو نیاز دارن 

من آات می خوام که فکر و  تصمیم دت و داشته باشی 

من دوس دارم  روی تصمیماتت حساب باز کنم

راجع به مسائل مهم زندگی‌مون خودمون تصمیمبگیریم و فکر کنیم عزیزم میشه تو واقعا تا حالا تصمیمات خیلی درستی گرفتی یکیش انتخاب من و بخند 😉😂❤️

باید بهش انگیزه بدی که بدونه چقدر نظراتش برات اهمیت دارهچیزی خرید برا خونه انتقاد نکن بگو وای چه شوه ...

لباس می خوای بخری هر چیزی ازش مشورت بگیر بگو نظرت خیلی برام مهمه و از انتخابش تعریف کن 

این شکل اگر  باز اینکارو کرد اون لحظه ها هیچی بهش نگو خودت و سرگرم کاری کن و بعد که آروم شد یچیز ببر بده بخوره برای خودتم ببر بعد ازش انتقاد کن البته انتقاد نه تخریب !

علایق و نیازاش و بشنلس تو جمع ازش تعریف کن تو خونه براش تیپ بزن بفهمه چقدر احترامش بالاست و ارزشمنده  به غذا و خ نه زیاد برس 

کم کم اصلاحش کن اگر حرف از مردم زد بگو ای بابا چه بد

تواین دنیا اینقدرد  آدما تو سختین و نمیشه فهمید کی به کی نمیشه راحت قضاوت کرد و حق و به کسی داد سرمون تو زندگ خودمون باشه بهتره