2777
2789
عنوان

پدرشوهرم کتکم زده میشه بیاین

818 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من سه ساله ازدواج کردم و حدود ۴ ماهه به خاطر اعتیاد ،خیانت،دخالت خانوادش و ... اقدام به جدایی کردیم و من مهریم رو هم طلب کردم

من خودم دختریم که از حرف زور متنفرم و اگه کسی حرف زور بهم بزنه منم شروع میکنم و اصولا خوب تموم نمیشه و چه برسه که بخواد کسی کتکم بزنه!!

یکسال پیش برای خونمون با خانواده شوهرم رفتیم سرامیک بخریم و اونجا بحثمون افتاد و با پدرشوهرم خیلی بد دعوا کردم

(پدر شوهرم هرجا می‌شست از زندگی ما بد میگفت و خیلی خاله زنک بود صبح همون روز فهمیدم به مامانم رنگ زده و گفته زینب هر وقت با ایمان میره رو تخت گریه میکنه:/و به ایمان نمیرسه در صورتی که اصن همچین چیزی نبود و کلی حرف دیگه به مامانم زده بود منم از خواهرم شنیدم و بشدت عصبانی بودم

اونجاهم من برای بین کابینتی سفید کهکشانی انتخاب کردم اما پدر شوهرم گفت باید زرشکی بردارین:/خونه پسر منه من تصمیم میگیرم منم گفتم اگه بچت هنوز نمیتونه برا خودش تصمیم بگیره و منتظر تصمیم احمد محمود اشتباه کردی براش زن گرفتی بسه هرچی دخالت کردی و هیچی نگفتم انقدر عصبی بودم و اذیتم کردن همون شب که شیرینی فروشی که اونجا بود میگفت بیا اسنپ بگیرم بفرستمت خونه)

الان یه سال از این موضوع میگذره 

و هرجایی که میشینن باباش میگه من و ایمان مثه سگ دختره رو گرفتیم زدیم سیاه و کبودش کردیم!!

بچه ها این حرفشون اصلا واقعیت نداره ولی چون به کل فامیل گفتن میخوام تو دادگاه طلاق بگم که من رو اونشب کتک زدن

نظرتون چیه؟

دخت شیرازی🥹💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیام بده بگو مگه من بی صاحبم تو بزنی منو کبود کنی میزدی که دستتو میکشستیم میکزدیم تو خشتکت،خاله زنک که از مردونگی فقط گردن سبیل داری اگر غیرت داشتی زندگی پسرتو خراب نمیکردی

بگو مرد بودی میزدی جواب سیلیتو با مشت میگرفتی نه اینکه فقط پشت سر واق واق کنی

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝

کسی که ازکتک زدن عروسش خجالت نکشه وهمه جاراجع بهش دروغ بگه وپزش روبده،بایدبه خاک سیاه نشوند،. 

به نظر من شکایت کن،هرچی باشه گوهیه که خودش خورده

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹