2777
2789
عنوان

ترک نماز

152 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

من یه زمانی همیشه نمازمو اول وقت میخوندم، تقریبا میشه گفت از بچگی تا همین دو سه سال پیش.چیزی حدود ۱۸ سال.

بعد از یک سری اتفاقات کلا دیدم به دین و مذهب و نماز عوض شد. و از یه جایی به بعد دیگه نخوندم

الان بعد از این همه مدت حس میکنم یه چیزی تو زندگیم کمه. حس میکنم اون موقع که نماز میخوندم حال دلم بهتر بود. دقیقا از تایمی که ترک نماز کردم انگار روحم رفت به سمت افسردگی. انگار همش حالم بده، هیچی خوشحالم نمیکنه، قشنگ افسرده کاملم.نمیدونم شایدم ربطی به نماز نخوندنم نداشته باشه.

دو سه باری هم خواب دیدم دارم نذری میگیرم 

تقریبا تو یه مقطع یکی دوماهه این خواب رو دیدم.خیلی واسم عجیب بود. حس کردم شاید یه نشونه ست ازینکه برگردم به سمت نماز خوندن. 

نظر شما چیه دوستان؟ 

از یه طرف دیگه از دین و مذهب زده شدم از ی طرف دیگه ته دلم هنوز انگار دوست دارم نماز بخونم.

بنظرتون حال و احوالم ممکنه بخاطر ترک نماز باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا عالمه ولی به هرحال ارتباط با خدا مخصوصا نماز خوندن بهتر از دوری کردن از خداهستش در مورد زده شدن از دینو مذهب دین رو از خداو‌قرانو اهل بیت بگیر از نه بنده های معمولی خدا که ممکنه اشتباهو خطا گناهانی داشته باشن سخنرانیهای استاد شجاعی یا اساتید بزرگ شاید بهت کمک کنه 

دین و مذهب اگه به یقین برسه تو دلت نمیتونی از دستش بدی ، فقط این وسط شیطون موش میدوونه و اذیتت میکنه دلسردت میکنه مخصوصا بابت نماز

یه مدت بدون فکر کردن به چیزی اذان که شنیدی پاشو ، تلنگرهایی که دیدی به خاطر خوب بودنته و خدا میخواد برگردی ، این دنیا موندنی نیست هیچیش موندنی نیست درگیر بازیها و آدمهای بازیگر نباش ازشون حس نگیر ، هر چیزی رو نبین و نشنو

خیلی از صداهای ذهنت القائات شیطانه ، خیلی از چیزایی که میبینی و میشنوی که دلسردت میکنه توسط بنده های شیطان انجام میشه

بپر بغل خدا ، نماز بخون

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

علتش همون نمازه خودمم این شکلیم بخونی حال دل و روحت بهتر میشه مطمئن باش 🦋

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
دین و مذهب اگه به یقین برسه تو دلت نمیتونی از دستش بدی ، فقط این وسط شیطون موش میدوونه و اذیتت میکنه ...

آخه من آدمی بودم که هیچ وقت حتی فکرشم نمیکردم نماز رو بذارم کنار. مسجد میرفتم، حتی کربلا رفتم.... 

الان قشنگ دچار اهمال کاری شدم.حتی اگه دلمم بخواد بخونم نمیتونم. حس میکنم خدا تلاش کرد من برگردم اما دید فایده نداره :(

آخه من آدمی بودم که هیچ وقت حتی فکرشم نمیکردم نماز رو بذارم کنار. مسجد میرفتم، حتی کربلا رفتم.... ال ...

اینا حرفهای تو نیست همون حرفهای شیطانه دیگه نمیتونم و نمیشه و غیره .. اینا همه خیاله

پاشو بخون به حرفهاش بخند

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم