2777
2789

دوستان کتاب جوجه اردک زشت درون همون نیمه تاریک وجوده درسته؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من خوندم.کتاب خوبیه

مرسی عزیزم توی یه پادکست جوجه اردک زشت رو معرفی کرده بود ولی من نیمه تاریک وجود و دارم از طرفی اسماشون شبیه هم بود گفتم شاید یک کتاب باشه که همونطوره😊

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
نیمه تاریک وجود رو خوحدی؟ قشنگه اما جسش نیس تمرینات شو انجام بدم

من خودم دارم کتابشو اما فرصت نکردم بخونم 

اما توی پادکست برای رهایی از کمالگرایی معرفی کرده بود 

نیمه تاریک وجود رو خوحدی؟ قشنگه اما جسش نیس تمرینات شو انجام بدم

آه مدام تمرین داره باید انجام بدی صادقانه جواب بدی بپذیری بخونی رد بشی به درد نمیخوره.من نصف خوندم بهم نساخت 😄😄😄😄😄 روحیم داغون بود.به درد بخوره باعث میشه درونتو ببینی چه خبره

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
آه مدام تمرین داره باید انجام بدی صادقانه جواب بدی بپذیری بخونی رد بشی به درد نمیخوره.من نصف خوندم ب ...

میدونی کتاب خیلی خفنیه ولی تمریناتش رو حال نمیکنم

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن