2777
2789
عنوان

انسانی راحتتره یا هنرستان

| مشاهده متن کامل بحث + 2044 بازدید | 42 پست

هنرستانیا فک کنم تابم مدرسه بودنشون بیشتره چون عملی دارن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینایی که اینو میگن حتی یه خط از درسای تجربیو نمیفهمن واسه همین میگن انسانی سخته یعنی طرف انقد پایش ...

نه عزیزم منم از مشاور پسرم شنیدم که می‌گفت انسانی هم به اندازه تجربی سخته

[QUOTE=344196885]من جز خرخون ترینای مدرسه ام...🗿 روزی حدودا ۴ ۵ ساعت درس میخونم، ۳ ۴ ساعتم کار میکن ...

خوبه کههههه...

حالا اگه خودت نمیتونی میتونی ادمین بگیری برا آنلاین شاپت...

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
به علاقه داشتن و نداشتن یا سختی آسونی نگاه نکن،ببین هدفت از درس خواندن چیه و میخوای با درس خواندن به ...

هیچی.

فقط مدرک لیسانس می‌خوام برای مهاجرت. گفتن حتما هم رشتم برای مهاجرت باید اوکی باشه.

و بعد لایف استایل شخصی خودم مثل کسب و کارم و باشگاه و زبان

بنظرم برو هنرستان...معلومه دختر فعالی هستی و برنامه ریزی داری.... با این حالت برو هنرستان هر رشته ای بری به شرط علاقه قطعا همون اوایل کلی ایده درآمد و کار به ذهنت میاد و زودتر وارد بازار کار هم میشی...

منم مثل شما بودم اما بعد چند ماه از انسانی تغییر دادم رفتم هنرستان 

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت💙نور چشمیم،قند روزای تلخ مادر،گل پسرم²⁸مهر¹⁴⁰⁴اومد تا یه عمر دلیل دلخوشیمون باشه💎🧿🤲🏻خدایا شکرت خودت نگهدار پسرم باش که من سرش سالها دویدم ساده بدستش نیاوردما خدایا خودت شاهدی🥲🤲🏻💙

هنرستانیا فک کنم تابم مدرسه بودنشون بیشتره چون عملی دارن

تا دو و نیم

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت💙نور چشمیم،قند روزای تلخ مادر،گل پسرم²⁸مهر¹⁴⁰⁴اومد تا یه عمر دلیل دلخوشیمون باشه💎🧿🤲🏻خدایا شکرت خودت نگهدار پسرم باش که من سرش سالها دویدم ساده بدستش نیاوردما خدایا خودت شاهدی🥲🤲🏻💙

انسانی حجم درس و مطالب بیشتره ولی هنرستان کارای عملیش خیلی زیاده کلیم خرج میوفته گردنت ولی بنظرم بر ...

آره با هزینه های هنرستان اوکی هستیم.

می‌دونی من در هر کدوم از رشته ها هدف نهاییم، کسب و کار خودمه.

با مدرسه و مدرک گرفتن پیش نمی‌رم

در کنار هر دو باید آموزش ببینم و کتاب های مربوط به بازاریابی بخونم چون آیندمو توی مدرسه نمی‌بینم🙂

همین. 

نه عزیزم منم از مشاور پسرم شنیدم که می‌گفت انسانی هم به اندازه تجربی سخته

نه ولی من طبق تجربه هام میگم آسون تره من که تجربی خوندم نه تنها من و خیلی از دوستام چندین سال پشت کنکور تجربی بودن و هیچی قبول نشدن ولی به محض اینکه تغییر رشته دادن به انسانی و ریاضی همون سال اول قبول شدن حالا شما هی بیایید بگید رشته های دیگه ام سخت درسته سخته ولی نه به اندازه تجربی  اگرم انسانی خیلی  سخت باشه برای کسی بخاطر پایه ضعیفشه وگرنه قابل مقایسه نیست باتجربه که بگی آره با تجربی سختیشون به یه اندازس

نه ولی من طبق تجربه هام میگم آسون تره من که تجربی خوندم نه تنها من و خیلی از دوستام چندین سال پشت کن ...

عزیزم خودمم تجربی خواندم ،اما چون انسانی نخواندم نمیتونم مقایسه کنم ،اما حرف مشاور این بود که هر دوسختند