2777
2789
عنوان

انسانی راحتتره یا هنرستان

| مشاهده متن کامل بحث + 2044 بازدید | 42 پست
به جرئت میتونم بگم انسانی سخت ترین رشته دبیرستانهحتی از تجربی سخت تر

استاد هایی که درس های انسانی رو تدریس میکنن میگن انسانی و تجربی  توی یه سطح هستن ولی مثلا امسال که نهایی بود انسانی ها  ۲ تیر امتحاناتشون تموم شد ولی تجربی و ریاضی ها زودتر درس های انسانی خیلی تخصصی تره احتیاج به استادای فوق العاده داری 

مثلا برای منطق من  یکی استادایی که واقعا ازش راضی بودم اقای دیری بود برای منطق فوق العاده هست و درس های دیگه اصلا معلم های انسانی زیاد تدریسشون خوب نیست توی انسانی نیاز به استاد فوق اون درس و داری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن کار عملیش وقت گیرهشما درست خوبه؟ا چقدر در روز کار میکنی چقدر درس میخونی؟

من جز خرخون ترینای مدرسه ام...🗿

روزی حدودا ۴ ۵ ساعت درس میخونم، ۳ ۴ ساعتم کار میکنم... حالا اون وقت باقی مونده رو معمولا کلاس و باشگاه و تمرین و...

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

ببین عزیزم من انسانی هستم 

اصلا رشته های نظری وقت اضافه نداری به هیچ عنوان مثلا صبح تا شب می‌خونی آخر میشی ۱۵ یعنی کل روز و وقتت رو باید بزازی اما هنرستان کار عملی هستش نمیکنم نسبت به نظری آسونه نه بالاخره هر رشته ای دردسر خودشو داره اما اگه از من بخوای من میگم هنرستان طراحی دوخت الان طرف سال دهم داره لباس مجلسی دوخت میزنه

رشتت انسانیه؟ به تاریخ و جغرافیا و ادبیات علاقه نداشته باشم ولی به بقیه آره, اوکیه بیام این رشته؟

به علاقه داشتن و نداشتن یا سختی آسونی نگاه نکن،ببین هدفت از درس خواندن چیه و میخوای با درس خواندن به کجا برسی

[QUOTE=344196885]من جز خرخون ترینای مدرسه ام...🗿 روزی حدودا ۴ ۵ ساعت درس میخونم، ۳ ۴ ساعتم کار میکنم... حالا اون وق ...[/QUOTE

به به عاللللیه 

کیف کردم بخدا😍❤️😂

منم هدف همینه اگه زمان باهام یاری کنه.

روزای زوج: مدرسه، ۲ ساعت درس، ۲ ساعت کلاس زبان

فرد: مدرسه،۱ ساعت درس، ۲ ساعت زبان، باشگاه

منم برنامم تا حدودی اینه.

ولی آنلاین شاپ جا نمیشه چون حداقل ۴_۵ ساعت روزانه وقت میخواد منم دیگه انرژی ندارم