2777
2789
چقدد که شما مهربونیت میدونی من خیلی زجر کشیدم خیلی بی محبتی کشیدم از طرف پدرم...جدیدا از چهرم راضی ن ...

مشکل تو اینجاست ک خودت ب خودت رحم نمیکنی منظورم اینه ک باید اول خودت عاشق خودت باشی تابقیه ببیننت تا ب چشم بیا مردم همیشه منفی هستن این تویی ک دیدت باید عوض کنی خدا هرچند کسی رو زشت افریده ک نداریم 

انا جذابتی ته این چهره وروح وجود داره تو باید پیداش کنی جذابیتت شای اخلاقت باشه قیافه ک همه چی نیس 

من مهربون نیستم اما حقیقتو باور دارم ❤🌹

اگ فامیلشی خودت پیشش بهش کمکش کن بهش راه درست نشون بده خیلی بچه است طفلی

من خیلی بهش گفتم برو دنبال یه هنر مثل کاشت ناخن یا مژه درآمد داره وکار خوبیه مستقل میشی ولی کلا گوش نمیده هنوز بچه اس شوهرش همش میزدش بددل بود معتاد هنوز تو تخیلاتش ولی کم کم کمکش میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره همون لعنتی 💔نمیخام یادش بیارم اصلا

همش اموزش غلط بس که تومدرسه چرت وپرت یادمون دادن تاطرف میره شوهرمیکنه مادرمیشه فقط بلد مادری کنه همسرخوب نمیشه الاکلنگ روتنظیم نمیکنه  برای رابطه ی خوب توخونه بین بچه هاوپدر

همه باباهاخشن وبی اعصابن روحیه شون خشن ولی بخدا اگر ارتباط شکل میگرفت الان حسرت چیزی رونمیخوردیم... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
من خیلی بهش گفتم برو دنبال یه هنر مثل کاشت ناخن یا مژه درآمد داره وکار خوبیه مستقل میشی ولی کلا گوش ...

بله میتونی کمکش کنی باحرفات دافع بشی براش 

ک حتما خداهم کمکت میکنه

ببین چندنفرازبی مهری بابا توهمین تاپیک گفتن

ازماگذشت

توروخدا مامان شدید حواستون به رابطه بچه هاتون با باباش باشه

بابامرکز عشق خونه روان بچه باهاشون شکل میگیره

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

درگیر قرمه سبزی و داستان هاش بودم😂

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

ببین چندنفرازبی مهری بابا توهمین تاپیک گفتنازماگذشتتوروخدا مامان شدید حواستون به رابطه بچه هاتون با ...

دقیقا منم همیشه رو همین نقطه زوم میکنم چون دوست ندارم هرچی من کشیدم بچه هام بکشن🥺

ببین چندنفرازبی مهری بابا توهمین تاپیک گفتنازماگذشتتوروخدا مامان شدید حواستون به رابطه بچه هاتون با ...

واسه اون تاپیک پر بازدید 

منم دلم به حال بچه سوخت

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

عه به نتیجه رسیدی

نه

فقط تا شد تیکه کنایه خوردم از اون تاپیک

دقیقا منم همیشه رو همین نقطه زوم میکنم چون دوست ندارم هرچی من کشیدم بچه هام بکشن🥺

پس سعی کن رابطه ت با پدرتم بهبودپیداکنه

هرچی مامیکشیم ازدرک نکردن والدینمون همودرک نکردن همش تنش و.. بوده بچه م دعوامیبنه مقصربابارومیدونه... 

من کاربرمامان فاطمه وامیرم منتهی شارژم تموم شدباتبلت بچه هااومدم

بازهم کاربری دارم ولی بااین راحت ترم بااینکه جدیده😍اینجارواکثراشب هاچک میکنم دوست دارم به هم نوعانم کمک کنم🤗سعی میکنم مشاوره ای بدم علاوه برتحصیل وتجربه وزندگی متاهلی هم درنظرمیگیرم😊محجبه هستم💜پوشش انتخاب شخصی هرفردی هستش به این معتقدم💙اگردرصدی باحرفم کمکتون کردم برای بابام صلوات بفرستید❤