2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشابحالت ک اینجور راجب بابات میگی بابام زنده س اما...💔خدا رحمتش کن باباتو الهی جاش بهشت باشه 🤲

برای پل زدن دیرنیست... 

بابای منم تندبود گاهی درگیری وبحث بودتوخونه مون

ولی الحمدا... ازیه سنی به بعدانگارخدانخواست همودرک نکنیم... 

بزرگ شدم بچه دارشدم

تازه فهمیدم گاهی اوقات تندرفتم ونفهمی کردم... زحمت هاشوگاهی ندیدم... 

رابطه تونوخوب کنید

دیرنیست هیچ وقت... 

اون بت روبشکنید

حتی چندساله م خاطره ی خوب شده بسازید... 

مگراینکه پدرت مث دامادسابق ما زن وبچه شو ول کرده باشه رفته باشه... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
بدو بدو بوش کن وبخاب من جات بودم مث یوز پلنگ میچسبیدم بهش 😄🤦‍♀️

بوش کنم ؟😂نه بابا حوصله ندارم صورتمو با موبر سوزوندم دارم سعی میکنم طاق باز بخوابم که پماد به جایی نماله 

ولی در کل تا شوهرم نیست حالم خوبه آهنگ میذارم میرقصم و اینا بعد که اون میاد نمیدونم چرا باهاش بداخلاقی میکنم همش بیچاره آدم خوبیه ولی من نمیدونم چرا انقد بد میشم باهاش یهو 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
ان شاءالله قیامت بغلش میکنی منم خواهرمو کشتن جلو چشمم واسه همون تبدیل به یه روانپزشک شدم

خدابیامرزه خواهرتو... 

چقدرتلخ... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
روحش شاد عزیزم💔💔

ان شاا... خداعزیزانتون روحفظ کنه🙏

بوش کنم ؟😂نه بابا حوصله ندارم صورتمو با موبر سوزوندم دارم سعی میکنم طاق باز بخوابم که پماد به جایی ...

عه چقد تخسی 

منو بگوو نانزدمو دیونه کردم با رفتارای دلبرونم چی میگی زندگی باعشق خیییییلی خوبه خیلی

اخه شاید قسمتش ایطور باشه ایشالا ک اینده ی خوبی داشته باشه

خودشو تباه کرد مگ مستقل بشه رو پای خودش وایس وگرنه که همش باید فامیل براش تصمیم بگیرن مامان باباشم که کلا رد دادن بچه رو به خاطر پول بدبخت کرد بچه ۱۳ سال چی میفهم واقعا 

خوشابحالت ک اینجور راجب بابات میگی بابام زنده س اما...💔خدا رحمتش کن باباتو الهی جاش بهشت باشه 🤲

دقیقا من بود و نبود بابام اصلا برام فرقی نداره چون اگه حساب کنم ۴ سال منو جمع و جور کرد۹ سال مامانم بزرگم کرد از اونجاشم خودم خودمو بزرگ کردم

خودشو تباه کرد مگ مستقل بشه رو پای خودش وایس وگرنه که همش باید فامیل براش تصمیم بگیرن مامان باباشم ک ...

اگ فامیلشی خودت پیشش بهش کمکش کن بهش راه درست نشون بده خیلی بچه است طفلی

بدوو بغلم بدو بیا خواهری 🫂خودتو خالی کن

چقدد که شما مهربونیت 

میدونی 

من خیلی زجر کشیدم خیلی بی محبتی کشیدم از طرف پدرم...

جدیدا از چهرم راضی نیستم و خیلی گوشه گیر شدم به خاطرش 

شاید چیز پیش پا افتاده ای باشه اما اینکه بدونی اگر زیبا تر بودی 

چشمای درشت تری داشتی..

شاید الان بیشتر دوست داشتن 

فقط این نیست..

خیلی دردهای دیگه کشیدم که اگر بگم امکان داره شناسایی بشم..

من خیلی دختر احساساتی هستم 

و این همه طرد شدن و بی محبت برام خیلی رنج اوره 

از مشکلم با چهرم حل میشد و بیشتر خودمو دوست می داشتم شاید انقد اذیت نمی‌شدم..

دقیقا من بود و نبود بابام اصلا برام فرقی نداره چون اگه حساب کنم ۴ سال منو جمع و جور کرد۹ سال مامانم ...

بعضی ۶ا لیاقت باباشدنو ندارن نمدونم چ حکمتیه ک خدا اینارو ایطور افرید 

منم پدر مادر دارم ولی هیچ فایده ای نداره جز برای من دردسر درست کن من الان کسیم که مستقلم و برای خودم ...

قطعاهمه رنجش داشتن اززندگی شون... 

متاسفانه والدین قدیم خیلی اگاهی نداشتن

نسل ماست که بایداین دیواربلندخراب کنه... 

ببین میگم نمیشه برای همه نسخه پیچید

نمیخوام خیلی واردجزییات بشم

چون خیلی تغییرکردافکارم ورابطه م بعداز یه زمانی که خودمم درک کردم جایگاه والدینم رو... 

عالی بودن ازنظرمالی وزحمت کشیدن و... ولی خوب توخونه ماهم تنش بود اگرمامانم اگاه بودقطعاخاطرات خوبمون خیلی بیشتربود... همون کاری که مابایدبین بچه هامون وهمسرمون بالانس ایجادکنیم تافاصله نیوفته... 

میگم دیرنیست برای پرکردن این فاصله... حیفه هستن نفس میکشن پرنشه چون برن قطعاعذاب وجوان وحسرت میشه خودتونم اروم نمیشیدبه خودتونم کمک میشه