2777
2789

یادبابام افتادم🥀فرداسالگردشه... 

پنج سال ندارمش

پنج سال صدام نمیکنه مریم بابا💔

پنج سال باورندارم نمی بینمش وتاکی قراره سالهاروبشمارم برای بغل کردنش... 

پنج سال صداشو توگوشم یادمیارم دستشو پاهاشو هیکلشو که یادم نره تن شو... 

قدرمادروپدرتونوبدونید

هرلحظه هرجابخداعمرشون ابدی نیست... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

من تا ساعت دو استخر بودم حالم خراب دخور۹عموم ۱۳ سالش طلاق داره میگیره و تو ویلا همش میگفتن که چرا طلاق میخواد بگیره غلط کرد ادمارو میش تغییر داد و واقعا عصابمو خورد کردن بچه به این کوچیکی دلم براش میسوزه و همش تو فکرشم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تا ساعت دو استخر بودم حالم خراب دخور۹عموم ۱۳ سالش طلاق داره میگیره و تو ویلا همش میگفتن که چرا طل ...

اخه شاید قسمتش ایطور باشه ایشالا ک اینده ی خوبی داشته باشه 

واقعا ناراحتم از این که بیدارم

من اگر ساعت خوابم رو تنظیم کنم بخش اعظم مشکلاتم حل میشه🤦🏻‍♀️😑

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

یادبابام افتادم🥀فرداسالگردشه... پنج سال ندارمشپنج سال صدام نمیکنه مریم بابا💔پنج سال باورندارم نمی ...

خوشابحالت ک اینجور راجب بابات میگی 

بابام زنده س اما...💔

خدا رحمتش کن باباتو الهی جاش بهشت باشه 🤲

یادبابام افتادم🥀فرداسالگردشه... پنج سال ندارمشپنج سال صدام نمیکنه مریم بابا💔پنج سال باورندارم نمی ...

ان شاءالله قیامت بغلش میکنی منم خواهرمو کشتن جلو چشمم 

واسه همون تبدیل به یه روانپزشک شدم

چرا خوش خندهالبته ک طبیعیه حال همه خوب نیس ازسر اجبار میخندیم 😄💔

می‌دونی الان که ازم پرسیدی داره بغضم میگیره..

کاش یکی بود انقد توی بغلش گریه میکردم که اشکام تموم میشد..

کاش فقط ی گوش شنوا داشتم..

منم پدر مادر دارم ولی هیچ فایده ای نداره جز برای من دردسر درست کن من الان کسیم که مستقلم و برای خودم خونه گرفتم و الان مامانم با من زندگی میکن و خرجش میکنم ولی کلی برام چالش درس میکن و پدرم که همه جا فقط بلده سرصدا کنه و آبروریزی کن قدر پدر مادرهایی رو بدونید که برای بچه هاشون ارزش قائلن وگرنه فقط وسیله ای هستن که مارو به این دینا اوردن