2777
2789
عنوان

تنهایی

125 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من ۲۲سالمه متاهلم و تهران زندگیی میکنم همسرم شب کارههه و روزم ک میاد خسته میخوابه شاید کلا تو روز پنج ساعت با هم باشیمم ...من دوس ندارمم تو خونه باشممم ولی از ی سرمم از بیرون میترسممم درسمو ول کردم و خلاصه خیلیی غمگینم هیچ دوستیمم ندارم ک با هاش حرف بزنمممم ب شدتت تنهایی و احساس میکنم کلا تو انیستا و یوتیوب و تلگرام و اینام وهمشم دوستامو چک می کنم یعنی کلا بقیرو چک میکنم حسرت شرایط اونارو میخورم و خودمو با بقیه مقایسه میکنم احساس میکنم دارم دیونه میشممم دیگ نمیکشمم🥴🥴🥴😭😭روانپزشکم رفتم کارساز نبوددددد. ساعت ۳،۴صبح مخوابمو تا ۱۱ظهر پا نمیشممم دیگ حالم از خودم بهم میخوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب روانپزشک چی‌گفت که فکر می‌کنی کارساز نبودآیا روانپزشک کارساز نبود یا یجوری پیش رفتی که ناکارامد ش ...

داروو بهممم خوردم تا تهش و هیچ تغیریی احساسس نکردمممن

داروو بهممم خوردم تا تهش و هیچ تغیریی احساسس نکردمممن

خب ببین دارو فقط باعث میشه عملکرد مغزت تغییر پیدا کنه به حالت نرمال نزدیک تر شه و با قطعش گاهی دوباره علائم برمیگرده 

ولی اگر روان درمانی رو شروع کنی خیلی ریشه‌ای مشکلتو حل می‌کنی 

همینکه درستو ول کردی همین که مقایسه می‌کنی همینکه حسرت میخوری کلی جای بحث داره 

خب ببین دارو فقط باعث میشه عملکرد مغزت تغییر پیدا کنه به حالت نرمال نزدیک تر شه و با قطعش گاهی دوبار ...

نمیدونم دیگه چیکار کنم به خودم ک نگا میکنم ی دختر زشت و لی خاصیت ک حتی از عهده ی ی کار کوچیکم بر نمیاد من واقعا خودمو بی ارزش میبینم 😭😭😭

نمیدونم دیگه چیکار کنم به خودم ک نگا میکنم ی دختر زشت و لی خاصیت ک حتی از عهده ی ی کار کوچیکم بر نمی ...

واقعا رو‌ همینا باید کار کنی 

خودت با زبون خودت داری مشکلو میگی 

یه تراپیست خوب پیدا کن بهت قول میدم که حتی اگه صددرصد هم حل نشه خییلی بهتر میشه 

واقعا رو‌ همینا باید کار کنی خودت با زبون خودت داری مشکلو میگی یه تراپیست خوب پیدا کن بهت قول میدم ک ...

ی تراپیست خوب از کجا پیدا کنم مثل اون روانپزشک ک فقط ی پولی از گرفت و اخرشم خوب ک نشدم هیچ بد ترم شدم

مثلا بچه بیارمم ک چیی بچه ب ی مادر قویی نیاز داره ن ی مادر گیج منگ ک از عهده ی خودشم بر نمیاد

وای عزیزم دربلره خوت اینجوری فک نکن توخیلیم قوی جیگر

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
خب چرا درستو ول کردی برو دانشگاه برو کلاس برو سرکار

مثلاا اومدم خوب درس بخونم کورنا اومد درس و ول کردم گفتم اگه شوهر کنم خوب میشم دیدم کلا ریدممم🥴😂