2821
2789

برزخ.  بله می‌بینید 

کاربر 𝙗𝙤𝙮 ✨🙂 امضام بخونید. روزی که  خدا و امام حسین و حضرت یونس (ع)  آرزهامو برآورده کردن و بهم نشونه های غیبی دادن   کافیه فقط دلت پاک باشه. بیین چطور خدا کمکت می‌کنه🙂 کمک به حیوانات یادت نره 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پ چهنم و بهشت؟

اون روز قیامته

کاربر 𝙗𝙤𝙮 ✨🙂 امضام بخونید. روزی که  خدا و امام حسین و حضرت یونس (ع)  آرزهامو برآورده کردن و بهم نشونه های غیبی دادن   کافیه فقط دلت پاک باشه. بیین چطور خدا کمکت می‌کنه🙂 کمک به حیوانات یادت نره 

سوال من که از کل دنیا پرسیدم هر کس از دیدگاه خودش میگه وگرنه هیچکس نمیدونه خود من به نظرم نابود میشم متاسفانه اونا هم نابود شدن نه نمیبینیمشون

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
کسی چیزی نمیدونه

قرآن کامل توضیح داده. زندگی پس از زندگی هم هست

خودشون میان دنبالت.اون دنیا همه دنبال حقشونن،اون دنیا فقط دنبال این هستن که از بار گناهاشون کم کنن،پ ...

اونایی که بهشون خیلی ظلم شده اما این ظلم از طرف انسان دیگری نبوده چی مثلا یه بیماری لاعلاج که مدتها درگیرش بودن و به خاطرش زجر کشیدن اینا باید یقه کی رو بگیرن؟

اونایی که بهشون خیلی ظلم شده اما این ظلم از طرف انسان دیگری نبوده چی مثلا یه بیماری لاعلاج که مدتها ...

هرچی خدای مهربان بدهد نعمته،ولی چون ما بهش اعتماد نداریم فقط پول وماشین و... رو نعمت میدونیم.بیماریهای کوچک و بزرگ قطعا برای کم شدن و سبک شدن نامه سیاه عمل آدمیزاده،بیماریها،از دست دادن عزیزان تماما امتحانه .

اگه مریضی نعمت نبود پس چرا امام سجاد مریض شد!؟

خدا بد بنده اش رو نمیخواد.

هرچی خدای مهربان بدهد نعمته،ولی چون ما بهش اعتماد نداریم فقط پول وماشین و... رو نعمت میدونیم.بیماریه ...

یعنی حاضری به خودتم همچین نعمتایی بده؟ یا فقط حرفه

یعنی حاضری به خودتم همچین نعمتایی بده؟ یا فقط حرفه

دوست عزیز.

من در صحبت قبلیم عرض کردم خدمتتون ماها چون ب خدا اعتماد لازم رو نداریم نعمت رو توی پول و ماشین و خونه میدونیم.

ی بار دیگه پست قبلی بنده رو مطالعه بفزمایید

هرچی خدای مهربان بدهد نعمته،ولی چون ما بهش اعتماد نداریم فقط پول وماشین و... رو نعمت میدونیم.بیماریه ...

بچه ۳_۴ ساله ای که سرطان میگیره کجای نامه عملش سیاه بوده دقیقا اینکه نمیشه اینجوری گفت که اگر دیگران به گفته شما میتونن یقه کسی که اذیتشون کرده بگیرن باید این بی زبون ها هم بتونن نه که بهشون بگن بهتون نعمت دادیم! مثل اینه که یکی بهت ظلم کنه بعد بگه نه ناراحت نشو اینا نعمته! آدم چقد بیشتر عصبانی و ناراحت میشه اینجوری

بچه ۳_۴ ساله ای که سرطان میگیره کجای نامه عملش سیاه بوده دقیقا اینکه نمیشه اینجوری گفت که اگر دیگران ...

حق الناس قطعا فرق میکنه،من به کسی ظلم کنم،اسمش نعمت نیست.اسمش حق الناس هستش.یک راه بیشتر نداره راضی کردن طرف.

در مورد کودکان بیمار ، اون طفلهای معصوم خودشون و خونواده شون درگیرن.دوست عزیز دوست عزیز بازهم در پستهای قبلیم عرض کردم،اگه بیماری بد بود و شر بود ، امام سجاد در کربلا بیمار نمیشد.

یکی از زجرهایی ک ما میکشیم درد وحشتناک آمپول هستش،بعضیهاشون ک مثلا روغنی هستن،بسیار دردناکن،ولی این درد باعث بهبودی سریع تر میشه.حالا این درد شر هستش یا خیر !؟؟

دوست عزیز.من در صحبت قبلیم عرض کردم خدمتتون ماها چون ب خدا اعتماد لازم رو نداریم نعمت رو توی پول و م ...

منظورتون رو رسوندین منم منظورم رو رسوندم خدمتتون ما هیچکدوم احمق نیستیم فرق خوب و بد، نعمت و عذاب رو متوجه میشیم جای اینا نباید عوض بشه وگرنه میشه بی انصافی

2790
2823
2791
2779
2792