2821
2789
حق الناس قطعا فرق میکنه،من به کسی ظلم کنم،اسمش نعمت نیست.اسمش حق الناس هستش.یک راه بیشتر نداره راضی ...

اینکه بدنت درست کار نمیکنه و مجبوری اون آمپول رو بزنی شر هست اینکه مجبوری تو این دنیا اذیت بشی شر هست اینکه بچه کوچیک که هیچ گناهی نکرده زجر میکشه این شر هست نباید دنیا اینجوری میبود

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حق الناس قطعا فرق میکنه،من به کسی ظلم کنم،اسمش نعمت نیست.اسمش حق الناس هستش.یک راه بیشتر نداره راضی ...

اما به حال اونکه در حقش ظلم شده فرقی نداره حالا یه انسان بهش ظلم کرده یا خود خدا مستقیم با بیماری   اون در هر حال زجر کشیده حرف من اینه حالا اولی حق داره بره یقه بگیره اما به دومی بگن ساکت شو تازه نعمت دادیمت😅 این بی عدالتی محضه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
اینکه بدنت درست کار نمیکنه و مجبوری اون آمپول رو بزنی شر هست اینکه مجبوری تو این دنیا اذیت بشی شر هس ...

خیر شر نیست،اگه این درد ها و کمبودها نباشه پس این همه تلاش برای ساخت و اختراعات گوناگون واسه چیه!؟پس نعمتن.یک خانم درد زایمان رو ک میگن معادل خرد شدن تمام استخوانهاست رو تحمل میکنه واسه چی،واسه بچه.حالا میگی نمیدونسته.پس چرا خانمها بچه دوم و سوم رو میارن!؟چرا دوباره درد زیاد رو تحمل کنن!؟این درد شر هستش!؟

اما به حال اونکه در حقش ظلم شده فرقی نداره حالا یه انسان بهش ظلم کرده یا خود خدا مستقیم با بیماری ...

دوست خوب من.بیشتر بیماریها و عذابها رو خومون باعثشیم.میگن ازدواج فامیلی خطرناکه،بعضیا میگن مثلا مادر و پدزم ازدواج فامیلی کردن هیچی نشده پس دروغه،با دختر خالشون مثلا ازدواج میکنن بچه تالاسمی میگیره.خب خدا قبلش بهشون نعمت عقل رو داده.ازش استفاده نمیکنن،این میشه عاقبتشون.یا سرعت بالا طرف فلج میشه میگن بابا سرعت۱۱۰تا نه ۱۸۰تا.

احتمالا بگین خب زلزله سیل و غیره اینارم اکثرشون باز خودمونیم.

بازم میگین طرف کلی قوانین رانندگیرو رعایت میکنه اما ماشین بهش میزنه.خب این همون حق الناسه.

اگه پدری با فرزندش دعوا کنه و احیانا کتکش بزنه یعنی دوستش نداره،این پدر اینهمه زحمت بچشو کشیده حالا یه دعوایی کرده یعنی تمام ، پدر فرزندی تمام.این دختر خانمها و پسرهایی ک از خونه فراری میشن،درصد زیادی افکارشون به شما نزدیک هستش.

2824
2823
2791
2779
2792