2777
2789
عنوان

چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 16147 بازدید | 39 پست

من از یه کانال تو تلگرام‌یه شربت سفارش دادم‌خییییلی عالی بود..من ارثی لاغر بودم‌و هرچی میخوردم‌چاق نمیشدم ولی این واقعا محشر بود و هیچگونه عوارضی هم نداشت و خیلی خوشحالم‌که به وزن ایده آلم رسیدم...تازه همه ی ترکیباتش هم مولتی ویتامینه و تو داروخونه ساخته میشه ولی میتونید با این شماره 09138306812 تماس بگیرید و سفارش بدید با پست براتون میفرستن...من خیلی راضی بودم‌به همه دوستان و آشناها هم‌معرفی کردم..همه ازش راضی بودن.. اینم آدرس کانالش: @chagi_tazmini راستی اینم بگم من شربت و قرصای خیلی کرون خورده بودم و روم تاثیری نداشت ولی این  قیمتش مناسبه..من میلیونی هزینه کردم و چاق نشدم ولی با ۱۰۰ تا ۲۰۰ تومن به نتیجه دلخواهم رسیدم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام...من برا چاقی از یه داروخونه شربت ساختنی گرفتم ک برام ساخت خیلی خوب بود...خیلی راضیم ازش... من هرجا میرفتم و هرکاری کردم روم جواب نداد ولی با شربت اونا خیلی خوب جواب گرفتم خدا خیرشون بده لاغریم ارثی بود و هیچ‌جوره چاق نمیشدم...خداروشکر با دستور خودشون ۱۴ کیلو وزن اضافه کردم...ادرس کانالشونو میزارم دوست داشتید باهاشون صحبت کنید خیلی خوب راهنمایی میکنن @chagi_tazmini

بچه ها من از یه داروخونه یه شربت ساختنی گرفتم خیلی عالی بود..چاقیم ارثی بود ولی رو منم خداروشکر جواب داد... یه کانال ازشون دارم اگه میخواید برید یه سر بزنید خیلی عالیه..کادر خیلی مجرب و مهربونیم داره.‌‌‌‌... @chagi_tazmini

راستی اینم بگم الان چند ماهه میگذره وزنم اصلا برگشت نداشته

سلام دوستای گلم منم خیلی لاغر بودم 48 کیلو بودم تموم قرصای چاقی رو هم امتحان کردم اما چیزی جز بیماریهای مختلف نصیبم نشد حتی دکتر تغذیه وخرجای میلیونی هم دردی ازم دوا نکرد تا اینکه رفته بودم ترکیه اونجا یه دکتر طب سنتی قرصای دست ساز گیاهی بهم داد که با اونا چاق شدم وچاق موندم 16کیلو وزن اضافه کردم الانم یه سالی میشه نمیخورم و خداروشکر برنگشته خودم چون از لاغری خیلی اذیت وناامید شده بودم درک میکنم اونایی که مشکل منو داشتن هرکس دسترسی به ترکیه داره بگه مشخصات بدم بره تهیه کنه هرکسم که نمیتونه من چون خودم ارایشگاه دارم خیلی از دوستام واشناها سفارش میدن برادرم از اونجا میفرسته خواستین میتونم خودمم ارسال کنم براتون یه چیزم بگم کاملا بدون عوارضه اونقد بی ضرر هست حتی کسایی که زخم معده دارن هم میتونن استفاده کنن و چاق شن فکر نکنین تبلیغه یا دروغه بقران قسم یعنی معجزس واسه لاغرا من خودم برام معجزه بود

اونایی که کمبود وزنشون خیلی زیاده حتما تماس بگیرن چون من به جرات میتونم بگم جز این قرصایی که من خوردم هیج چیز دیگه ای نمیتوه چاقشون کنه 

اگر کسی خواست  تماس بگیره یا پیام بده و بفهمه چجوری این قرصا تاثیر میذاره بی شک تهیه ش میکنه

این شمارمه هرکس خواست 09035321077

فقط جون عزیزانتون مزاحمت نباشه

از نی نی سایت هم خیلیا تهیه کردن راضین

پودرچاقی رویال گیاهی هم هستش واقعا معجزه میکنه میگن ۳تاشو باید استفاده کنی تا وزنت ثابت بمونه من ...

وای ۵کیلو چنده قیمت این ؟؟؟سینه و باس نم بزرگ میشه ؟؟یا فقط شکم میاره؟؟

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من

سلام عزیزان دل وقتتون ب خیر و شادی 💚

اگر از لاغری خود رنج می برید و نیازمند بالا بردن وزن خود در مدت زمان محدود می باشید و نیازمند یک پودر مکمل غذایی سرشار از ویتامین های ضروری بدن و پروتئین و زینک و کلسیم و منیزیم و ... می باشید با ما همراه باشید.😍

پودر گین اپ از دو جهت سبب افزایش وزن خواهد شد که در متن زیر با جزئیات بیشتری توضیح داده شده است:

1- از طریق افزایش اشتها : یکی از مشکلاتی که اغلب افراد لاغر اندام با آن دست و پنجه نرم میکنند بی اشتهایی و بی میلی به غذا میباشد ، که همین مورد باعث کاهش ورودی کالری مورد نیاز به بدن و همین کمبود کالری و مواد غذایی ورودی به بدن سبب کاهش وزن در آن ها خواهد شد. گین آپ با ترکیباتی که در آن وجود دارد سبب افزایش اشتها و افزایش میل به غذا در این افراد خواهد شد و مشکل کم اشتهایی این افراد را در حد بسیار بالایی حل میکند.

2- از طریق افزایش جذب مواد غذایی در روده : یکی دیگر از مشکلات افراد لاغر اندام با این که مواد غذایی کافی به بدنشان وارد میشود و حتی در مواردی هم مشاهده شده که بیشتر از مقدار مورد نیاز کالری و مواد غذایی وارد بدن میشود ، ولی باز هم لاغر میباشند و افزایش وزن پیدا نمیکنند این افراد به دلیل جذب ناکافی و ضعیف مواد غذایی در روده وزنشان تغییر نمیکند ، ولی دیگه نگران نباشید با استفاده از پودر گین آپ جذب مواد غذایی را در بدن خود را میتوانید به چندین برابر افزایش دهید.

ترکیبات پودر گین آپ چاقی کل بدن:

جنسینگ

پروتئین

سدیم

پتاسیم

روی

منزیم

ویتامین گروه a b و c

بیوتین

آهن

کلسیم

ویتامین D+

و غیره که ترکیبات کاملا گیاهی و ویتامین های مورد نیاز بدن میاشد.

پودر گیناپ 300 گرمی

پودر گیناپ 300 گرمی و در قوطی های فلزی خدمت دوستان ارسال میشود ، برخی از خواص پودر گین اپ 300 گرمی خدمت شما ارائه کرده ایم :

1-چاق کننده کل بدن به صورت یک نواخت و همزمان با آن پر شدن صورت

2-کاهش و پر کننده چین و چروک بر روی صورت و بدن

3- تو لید شده از مواد پرتئینی و انواع ویتامین های مورد نیاز بدن

4-مناسب برای افرادی که اشتها و میلی به غذا خوردن ندارند

5- افزایش توان و انرژی بدن و کاهش خستگی

6-افزایش جذب مواد غذایی در روده

7-این محصول ساخت کشور ترکیه میباشد و دارای بارکد اصالت کالا میباشد

8-بدون تجمع آب در بدن و ایجاد پف

9- افزایش انرژی و کارایی مغز

💟خرید حضوری و غیرحضوری

💟 ارسال ب سراسر ایران 📦

💟سفارش روبیکا 09301328313 نوروزی