میخوام چاق شم 46کیلوام همه ی راه هارم رفتم باشگاه..دکتر تغذیه..ولی تاثیری نداشته استعداد چاقی ندارم اصلا.الان چند ساله همینه وزنم ازدواجم کردم دیگه ترکوندم یه کیلو اضافه کردم.اگه کسی قرص چاقی استفاده کرده نتیجه گرفته معرفی کنه لطفا؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط سه روز اولش بود اونم سه روز اول بجای اینکه دوبار در روز بخوره فقط قبل شام میخورد بعدشم میخوابید تا اینکه بدن بهش عادت میکنه و اثر خواب آوریش میره .راستش من خودمم امتحانش کردم از 48 رسیدم به 53 واقعا هم عالی بود برای من ک اصلا برنگشت این حرف 5 سال پیشه من از اونموقع تا الان وزنم هیچ تغیری نکرده .تاثیرش روی صورت خیلی خوبه
دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
سیپرو هپتادین شدیدا خواب آوره به نظرم نخور.من یه مدت خوردم یعنی چشام باز نمیشد خیلی بد بود خوابش لذت بخش نیست دلت میخواد پاشی ولی دوباره پلکات رو هم میفته.
به نظر من که آدم باید اندازه سیری بخوره تا سالم بمونه.بعدشم قرص مصرف نکنین عوارض داره.من دوستم مجردیش لاغر بود بهشم می اومد الان که نامزد کرده چاق شده خیلی زشت شده اینگار بادش کردن پف کرده.بعضیا چاقی بشون نمیاد.بعدشم شما باید ببینین که تیروییدتون مشکلی نداره؟شاید کمبود وزنتون به خاطر همینه.
حالا من از صورت خوبم ولی خیلی ریزه میزه ام کنار شوهرم فیل و فنجونیم
😂😂😂😂فیل و فنجون ...یاد بروجرد افتادم !!!! خب یکی از این راه های پیشنهادی رو امتحان کن .خواهرشوهرم بقول شما ریزه میزه اس یه دوستی داشتن از آبادان براش قرص میفرستاد دونه ای 4500 بود قرصا ولی اسمشو نمیگفت فقط پول میگرفت میاورد اونم خیلی خوب بود
دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
خب پ همینه.اول ببین واس رفعش باید چیکار کنی بعد کم کم رو فرم میای بدون اینکه چیز زیادی مصرف کنی.با همون خورد و خوراکی که داری اندامتم قشنگ میشه. چون اگه بخای زیادی بخوری که چاق نمیشی یا اگرم چاق بشی یه دست چاق نمیشی.مصرف قرصم همینطوره
من از یه کانال تو تلگرامیه شربت سفارش دادمخییییلی عالی بود..من ارثی لاغر بودمو هرچی میخوردمچاق نمیشدم ولی این واقعا محشر بود و هیچگونه عوارضی هم نداشت و خیلی خوشحالمکه به وزن ایده آلم رسیدم...تازه همه ی ترکیباتش هم مولتی ویتامینه و تو داروخونه ساخته میشه ولی میتونید با این شماره 09138306812 تماس بگیرید و سفارش بدید با پست براتون میفرستن...من خیلی راضی بودمبه همه دوستان و آشناها هممعرفی کردم..همه ازش راضی بودن.. اینم آدرس کانالش: @chagi_tazmini راستی اینم بگم من شربت و قرصای خیلی کرون خورده بودم و روم تاثیری نداشت ولی این قیمتش مناسبه..من میلیونی هزینه کردم و چاق نشدم ولی با ۱۰۰ تا ۲۰۰ تومن به نتیجه دلخواهم رسیدم