2777
2789
عنوان

چاق شدن

16147 بازدید | 39 پست

میخوام چاق شم 46کیلوام همه ی راه هارم رفتم باشگاه..دکتر تغذیه..ولی تاثیری نداشته استعداد چاقی ندارم اصلا.الان چند ساله همینه وزنم ازدواجم کردم دیگه ترکوندم یه کیلو اضافه کردم.اگه کسی قرص چاقی استفاده کرده نتیجه گرفته معرفی کنه لطفا؟

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من 48 کیلو بودم باردار شدم و 64 کیلو شدم بعد زایمان دو مرتبه همون 48 کیلو شدم تا قبل بارداری دومم 52 کیلو شدم و وزنم خوب شد منم هیچ استعدادی نداشتم و خوراکمم خوب بود چیزی که باعثث شد این بود وعده هامو زیاد کردم مقدارشو کم و نون رو همراه با غذا زیاد کردم

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  

دیشب ی تاپیک لاغری بود من برنامه کالری شمار کرفس پیشنهاد دادم برای چاق شدن هم می تونی همین کرفس از بازار دانلود کنی قد و وزن و فعالیت روزانه تو می زنی مقدار کالری که برای چاق شدن لازم داری بهت می د ه 

همه چی گرون کردن الا جون آدما 
پودرچاقی رویال گیاهی هم هستش واقعا معجزه میکنه میگن ۳تاشو باید استفاده کنی تا وزنت ثابت بمونه من ...

از کجا باید تهیه کرد؟داروخانه؟قیمت چنده؟

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤

اگه راهش برات مهم نباشه خب من ی دوستی داشتم قدش حدود 170 بود وزنش 49 کیلو بود یعنی عین ماکارونی بود بعد یه ماه قرص دگزا و سیپرو خورد 8 کیلو اضافه کرد خیلی خوب شده بود 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧