2777
2789

برای خونه دار شودنمون میخام از اینجای مادرشوهرم ک ن خودم ن بچم خیری دید😣

هر دعایی بلدین بگید 35هفتمم هست نمیتونم زیاد بشینم وگرنه یس و بقیه سوره عارو میخوندم ک واقعا خوبن 

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استغفار ٤٠٠ تايي امام صادق يه خانوم مهربون چند روز پيش اينجا معرفي كرد و هر كسي شروع كرده خونده حاجت ماليش رو گرفته

بذار ببينم ميتونم اونجا تگت كنم 

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲

عزیزم من دنبال یک کاری بودم برام جور نمیشد 

واقعا به در بسته خوردم 

خودمم وقتی کربلا رفتم یک سید بهمون گفت هرچقدر به ائمه صلوات هدیه بدی نتیجه میبینی 

به هر کدومشون ارتباط قوی داری صلوات بفرست واسشون به هر نیتی که داری 

من ۳۰۰۰ تا صلوات فرستادم هدیه به حضرت رقیه  البته پشت سر هم فرستادم 

دو روز بعدش بهم زنگ زدن که کارت جور شده 

یکی هم اینجا تایپک زده بود که صلوات زیادی برای یک حاجت خاصش هدیه کرده بود ۱۲۴ هزار تا 

البته با این تفاوت که گفته بود تا جایی که میتونی نباید گناه کنی تو اون دوران که صلوات می‌فرستی 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

نمی‌دونم چ دعایع خدتون جواب گرفتین؟

من عرفه سفر كربلا بودم روحاني كاروانمون يه روايت تعريف كرد روضه حضرت مسلم بابت خونه دار شدن 

شروع بكن از هفته اينده ٧ شنبه تو خونت معمولي ساده بگير يا ن رفتي امام زاده شهرتون اونجا بده واست بخونن خودتم بشين باش تهران باشي عبدالعظيم ميتوني بري اونجا ميخونن

آیه ۲۹ سوره مومنون یه تعداد مشخصی داره که بعد از نماز ظهر و عصر میخونی. سرچ کنآیه اینه:وقل رب انزلنی ...

خوندمش گلم 41روز بی تاثیر ام‌نبود شوهرم گفت برامون خونه میسازم طبقع بالا برادرم

برادرش ساخت و سازشو متوقف کرد😂

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
عزیزم من دنبال یک کاری بودم برام جور نمیشد واقعا به در بسته خوردم خودمم وقتی کربلا رفتم یک سید بهمون ...

فق صلوات ؟ مثلا هر تعدادی بگم اشکال ندارع تو چن روز بگم؟

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
استغفار ٤٠٠ تايي امام صادق يه خانوم مهربون چند روز پيش اينجا معرفي كرد و هر كسي شروع كرده خونده حاجت ...

یعنی 400بار بگیم استغفرالله ؟میشع توضیح بدید چجوری و تا چن روز بخونم 

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

این ذکر ..ذکر استغفار ۴۰۰ تایی امام صادق 🤲شاید خیلیاتون شنیده باشید انجامش دادم گفتم ان شالله نتیجه بگیرم بیام بگم ب همه و خداروشکر نتیجه گرفتم 🥰   👈 ((أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ بَدِيعُ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَ جُرْمِي وَ إِسْرَافِي عَلَى نَفْسِي وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ»)))   👉هروز روزی ۴۰۰ تا این ذکرو بگیداز صبح تاشب فرصت دارین بگین و حتی یک روزم فراموش نکنید ☝️ک اگ یادتون بره باید برگردین ازاول شروع کنین اوایل سخته ازروی کاغذولی بعداز یک هفته حفظ میشین ..ولی معجزات این ذکر بعداز یک هفته تازه شروع میشه تاکید میکنم مخصوصا حاجت مالی و اما حاجت من...

2790
2778
2791
2779
2792