2777
2789

کسی که باهمیم‌ زنگ زدم بهش 

گفت که خونم و اینا دراز کشیدم خستم فلانم 

گفتم باشه زود حرف زدم تموم شد 

بعدش یک ربع بعد زنگ‌ زدم صدای خیابون و ماشین می اومد کار داشتم گفت سریع بگو

خیلی جا خوردم یک جوری واسه من نقش بازی کرد که خستم و فلانم که تعجب کردم رفته بیرون 

سریع گفتم قطع کردم ولی خیلی حس بدی گرفتم 

خب میتونست راستشو بگه که می‌خوام برم بیرون نه اینکه خوابیدم حوصله ندارم 

حالم خیلی بد شد 

چکارش کنم؟

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساید یهو کار واحلی براش پیش اومد شاید رفته سریع دارویی بخره شاید خانوادش فرستاددنش

پیام دادم دو سرعته سین نزده رفته بیرون جایی

ببین عزیزم همه پسرا ظرفیت توجه ندارند 

تو چند وقت بهش پیام نده 

چند روز فقط ببین چجوری بهت پیام میده میاد دنبالت خودم یک تجربه گر هستم 

دو سال دنبالم بود که بیا با هم باشیم فلان من قبول نکردم ۱۸ سالم بود همش پیگیری میکردم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

ببین عزیزم همه پسرا ظرفیت توجه ندارند تو چند وقت بهش پیام نده چند روز فقط ببین چجوری بهت پیام میده م ...

باور کنین امروز خودش زنگ زد من کاری نداشتم 

بعد یک چیزی یادم اومد گفتم بذار بگم

دیدم رفته بیرون 

وگرنه اصلا چند روزه زنگش نزدم من

باور کنین امروز خودش زنگ زد من کاری نداشتم بعد یک چیزی یادم اومد گفتم بذار بگمدیدم رفته بیرون وگرنه ...

خودت رو اذیت نکن گاهی اوقات باید مغرور بشی 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔