ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم برای خودتون می گند چند سال زحمت بکشید یک عمر راحتیند مخصوصا که شرط معدل گذاشتند من حق به شما ها می دم خسته بشیند با برنامه ریزی برای تفریح خسته کننده نیست براتون بهترینها رو براتون آرزو می کنن
وای وای من دقیقا مامان بابام همین جوری ان و همین جوری بودن هیچ سودی نداره فقط به بچه فشار وارد می شه معدل ۱۹/۸۱ عالیه بهشون بگید کنکور که نیست آنقدر براشون مهمه اگه آنقدر فشار وارد کنن تا چند سال دیگه معلوم نیست چه دیوونه ای تحویل جامعه داده بشه اگه کنکور و معدل بود یه چیزی الآن حتی معدل هفتم تو هیچ جا تاثیری ندارد به جای اینکه آنقدر بهش فشار بیارن بره سال هفتم خوش بگذرونه و تفریح داشته باشه زبان یاد بگیره و ... چون خودم تو این دوره همین طوری بودم فقط درس خوندم می گم تو مدرسه تیزهوشان هم هستم کلا الآن توی متوسطه اول آنقدر فشار بهش نیارید به جاش کارهایی که دوست داره هم انجام بده که دوره دوم فرصتش رو نداره
عزیزم برای خودتون می گند چند سال زحمت بکشید یک عمر راحتیند مخصوصا که شرط معدل گذاشتند من حق به ش ...
نه معدل سال هفتم نه آنقدر گیر برای معدل سال هفتم عادی نیست این بچه باید خوش بگذرونیم من خودم معدلم بالای ۱۹/۵ وی سه یازدهمم ولی دارم به گذشتم نگاه می کنم می بینم کل دوره اول معدلم بیست بود ولی به چه دردم خورد می تونستم از اون زمان طلایی برای کسب مهارت استفاده کنم زبانم رو کامل کنم به جاش سر یه رقابت مسخره و حرف دیگران کل وقتم رو گذاشتم درس خوندن این برای خودمون نیست فقط ضرر زدنه