2777
2789
عنوان

معدل

127 بازدید | 7 پست

۱۹/۸۱ کلاس هفتم سالانه خوبه ؟

خواهرم گرفته مامانم از دیروز دیوانش کرد دلم براش میسوزه مامانم میگه میتونست بیست بگیره نگرفت گفتم بخون نخوند

هیچ تفریحی نداره همش خونه اس

هیچوقت مامان و بابام حمایت نکردن 

تروخدا انقد سر معدل گیر نباشید

به مامانت بگو سر عقل بیا و بچه رو از درس زده نکن با نمره بیست هفتم آدم هیچ قله ای رو فتح نمیکنه 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

به مامانت بگو سر عقل بیا و بچه رو از درس زده نکن با نمره بیست هفتم آدم هیچ قله ای رو فتح نمیکنه

همش بهش استرس وارد می‌کنه خسته شد بچه 

هرچی میگم بهش گوش نمیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش بهش استرس وارد می‌کنه خسته شد بچه هرچی میگم بهش گوش نمیده

به خدا من هرچی بیشتر بهم گیر میدن بیشتر دلم میخواد درس نخونم 

به مامانت بگو اگه یه بچه افسرده و تو سری خور و بی اعتماد به نفس میخوای همین رویه رو ادامه بده 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

عزیزم  برای خودتون می گند  چند سال زحمت بکشید یک عمر راحتیند   مخصوصا که شرط معدل گذاشتند من حق به شما ها می دم  خسته بشیند  با برنامه ریزی برای تفریح  خسته کننده نیست براتون     بهترینها رو براتون آرزو می کنن

به خدا من هرچی بیشتر بهم گیر میدن بیشتر دلم میخواد درس نخونم به مامانت بگو اگه یه بچه افسرده و تو سر ...

درس خوندن هدفه    اگ هدف جانسوز داشته باشی خودت بیشتر اهمیت می دی  بایدم   هسته بشید 

من دخترم دوتا درس  افتاد   براش آرزو و هدف گذاشتم  الان داره  جبران می کنه

وای وای من دقیقا مامان بابام همین جوری ان و همین جوری بودن هیچ سودی نداره فقط به بچه فشار وارد می شه معدل ۱۹/۸۱ عالیه بهشون بگید کنکور که نیست آنقدر براشون مهمه اگه آنقدر فشار وارد کنن تا چند سال دیگه معلوم نیست چه دیوونه ای تحویل جامعه داده بشه اگه کنکور و معدل بود یه چیزی الآن حتی معدل هفتم تو هیچ جا تاثیری ندارد به جای اینکه آنقدر بهش فشار بیارن بره سال هفتم خوش بگذرونه و تفریح داشته باشه زبان یاد بگیره و ... چون خودم تو این دوره همین طوری بودم فقط درس خوندم می گم تو مدرسه تیزهوشان هم هستم کلا الآن توی متوسطه اول آنقدر فشار بهش نیارید به جاش کارهایی که دوست داره هم انجام بده که دوره دوم فرصتش رو نداره 

عزیزم برای خودتون می گند چند سال زحمت بکشید یک عمر راحتیند مخصوصا که شرط معدل گذاشتند من حق به ش ...

نه معدل سال هفتم نه آنقدر گیر برای معدل سال هفتم عادی نیست این بچه باید خوش بگذرونیم من خودم معدلم بالای ۱۹/۵ وی سه یازدهمم ولی دارم به گذشتم نگاه می کنم می بینم کل دوره اول معدلم بیست بود ولی به چه دردم خورد می تونستم از اون زمان طلایی برای کسب مهارت استفاده کنم زبانم رو کامل کنم به جاش سر یه رقابت مسخره و حرف دیگران کل وقتم رو گذاشتم درس خوندن این برای خودمون نیست فقط ضرر زدنه