گندم۱۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 141 عنوان استخدامی 284 بازدید | 29 پست سلام دوستان عزیزم.من میخاستم واسه ازمون دبیری بخونم اما الان یادم اومد که خط چشم کاشتم کسی اطلاع داره که این خط چشم کاشتن داخل مصاحبه تاثیرداره یان؟ 1403/04/05 | 18:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
19raha عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 22559 اره عزیزم متاسفانه تاثیر داره حتی تتو ابرو دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22198 بعید نیست چون ظاهر مهمه ممکنه افراد هم نمره پیش بیاد کنار هم بذارن از روی ظاهر اینا قضاوت کنن 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
sogoli_joon عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3638 اره عزیزم متاسفانه تاثیر داره حتی تتو ابرو شما شرکت کردین ؟ قبول شدید؟میشه یکم راهنمایی کنید از تجربیاتتون بگید در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱
19raha عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 22559 شما شرکت کردین ؟ قبول شدید؟میشه یکم راهنمایی کنید از تجربیاتتون بگید بله شرکت کردم اما هنوز مشخص نیس قبولشم یا ن،ده روز دیگ نتایج نهایی مشخص میشه انشاالله قبولشم خیلی تلاش کردمحتما عضو بسیج باش،فعالیت های بسیجی داشته باش کارهای فرهنگی انجام بده،نمازجمعه و جماعتم ک حتما برو خیلی تاثیر داره رو قبولیتموفق باشی❤ دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
sogoli_joon عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3638 بله شرکت کردم اما هنوز مشخص نیس قبولشم یا ن،ده روز دیگ نتایج نهایی مشخص میشه انشاالله قبولشم خیلی تل ... انشالله قبول نهایی میشید😍😍 ممنونم عزیزم چندماه مطالعه داشتید ؟ کتبی سخت تر بود یا مصاحبه؟ در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱
19raha عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 22559 انشالله قبول نهایی میشید😍😍 ممنونم عزیزم چندماه مطالعه داشتید ؟ کتبی سخت تر بود یا مصاحبه؟ ممنون انشاالله با دعای خیرشما عزیزم❤بنظرمن کتبی سختتربود۳ماه شبانه روز خوندمولی خب نتیجه مصاحبه مهمتره😂 دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
sogoli_joon عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3638 ممنون انشاالله با دعای خیرشما عزیزم❤بنظرمن کتبی سختتربود۳ماه شبانه روز خوندمولی خب نتیجه مصاحبه مهمت ... ای جانم بدرخشید همیشه 🦋من امسال میخوام دبیری شرکت کنم تازه درسم تموم شده دارم سوالات مصاحبه رو جمع آوری میکنم انشالله یکماه دیگه شروع کنم بخونم در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱
19raha عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 22559 ای جانم بدرخشید همیشه 🦋من امسال میخوام دبیری شرکت کنم تازه درسم تموم شده دارم سوالات مصاحبه رو جمع ... خیلیم عالی حتما موفق میشی زمان زیادی داری،اگ آموزگاری بودی منابع و تستارو بهم میفرستادم دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
گندم۱۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 141 اره عزیزم متاسفانه تاثیر داره حتی تتو ابرو بن ݦژه هس به نظرم ریمو کنم جاش بره😑
گندم۱۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 141 ای جانم بدرخشید همیشه 🦋من امسال میخوام دبیری شرکت کنم تازه درسم تموم شده دارم سوالات مصاحبه رو جمع ... کاش سوال های مصاحبه رو برای منم میفرستادی.حتما انتخابات شرکت کن چندروز دیگ
گندم۱۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 141 خیلیم عالی حتما موفق میشی زمان زیادی داری،اگ آموزگاری بودی منابع و تستارو بهم میفرستادم فرق اموزگاری. بادبیری چی هس؟
گندم۱۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 141 بله شرکت کردم اما هنوز مشخص نیس قبولشم یا ن،ده روز دیگ نتایج نهایی مشخص میشه انشاالله قبولشم خیلی تل ... ان شاالله قبول بشی عزیزم.کارهای فرهنگی یعنی چه جوری
گندم۱۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 141 بله شرکت کردم اما هنوز مشخص نیس قبولشم یا ن،ده روز دیگ نتایج نهایی مشخص میشه انشاالله قبولشم خیلی تل ... درمورد نمازجماعت وجمعه چه چیزهایی پرسیدن؟
19raha عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 22559 بن ݦژه هس به نظرم ریمو کنم جاش بره😑 اره ریمو کن،مطمئنن گیر میدن دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤