2821
2789
عنوان

استخدامی

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 29 پست
ان شاالله قبول بشی عزیزم.کارهای فرهنگی یعنی چه جوری

ممنون انشاالله

تو مساجد و اینا فعالیت داشته باش مدرک روخوانی و روانخوانی قرآن بگیر

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درمورد نمازجماعت وجمعه چه چیزهایی پرسیدن؟

قرائت نماز جمعه و جماعت 

خطبه نماز جمعه ک آخریشو رفتی میپرسن،اسم امام جمعه و جماعت

قرائت نماز جمعه و جماعت خطبه نماز جمعه ک آخریشو رفتی میپرسن،اسم امام جمعه و جماعت

خیلی تعیین کنندست این چیزا؟؟؟

زمستان پوستین افزود،برتن کدخدایان را/ولی بیچاره خواهدساخت ما یک لاقبایان را
خیلی تعیین کنندست این چیزا؟؟؟

خیلی بیشتراز خیلی

انتخاباتم ک نگم برات چقدر تاثیر داره من ی سری ی مشکلی پیش اومد نشد رای بدم نمیدونم دیگ چطور بشه واسم

خیلی بیشتراز خیلیانتخاباتم ک نگم برات چقدر تاثیر داره من ی سری ی مشکلی پیش اومد نشد رای بدم نمیدونم ...

ممنون عزیز دلم خداخیرت بده ان شاالله موفق باشی اگه خدایی نکرده نشد بازم خدابزرگه ناامید نشو.اگه قبول شدی بیااینجا زیرپستم بگو تاذوقت کنیم😍😍

ممنون عزیز دلم خداخیرت بده ان شاالله موفق باشی اگه خدایی نکرده نشد بازم خدابزرگه ناامید نشو.اگه قبول ...

ممنونم واقعا وقتی ب این فکرمیکنم ک نشه دلم میگیره خیلی زحمت کشیدم هرروز باارزوی معلمی میخوابم و کارایی ک میخوام انجام بدم سرکلاس و حرفایی ک میخوام بزنمو باخودم دوره میکنم ولی بازم توکل بخدا ببینیم چیمیشه

ممنونم واقعا وقتی ب این فکرمیکنم ک نشه دلم میگیره خیلی زحمت کشیدم هرروز باارزوی معلمی میخوابم و کارا ...

ان شاالله گلم هرچی خیرهس ولی ناامیدی نباید داخل کارمون باشه. مامیتوانیم.شماچندسالته؟یه سوال دیگ این دوره روخوانی قران داخل اینترنت زده که گواهی میدن قابل اعتبارهس واسه ازمون ها به نظرشما صحیح هس?

ان شاالله گلم هرچی خیرهس ولی ناامیدی نباید داخل کارمون باشه. مامیتوانیم.شماچندسالته؟یه سوال دیگ این ...

من۲۴😂

متاسفانه منم آنلاین گرفتم هیچ امتیازی ندادن حتما حضوری شرکت کن وقت داری

من 31سالمه ناامید نیستم🤣🤣هنوز وقت زیادداری عزیزم

منم ناامید نیستم فقط دیگ مثل سال گذشته نمیتونم انرژی بزارم حالا انشاالله میخونی متوجه میشی چقدر کتابا مزخرفه و همینطور روند مصاحبه😑و از طرفی ی فضول ب کل فامیل گفته اگ قبول نشم هم شرمنده خونوادم میشم هم ابروم جلو فامیل میره

فکرکنم نبایدارایش کرد وشاید بخای اونجا وضوگرفت هرچی ساده تر بری بهتره

ن نمیخواد وضو واقعی بگیری همه چی فرضی هست ولی ارایش نباید داشته باشی حتی ضد افتاب