2777
2789
عنوان

قرص ارامبخش بدون نسخه میدن

2136 بازدید | 422 پست

چه قرصی خوبه 

دارم دیوونه میشم 

خودم ۶ تا دارم

کافی نیس

درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚

فک نکنم بدن

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
فک نکنم بدن

گوگل زده بودانگارمیدن

چرا نمیدن

به پزشکم باید بگم؟

درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما حس شیشمتون قویه ؟

بله 

ممنون میشم جواب بدین جانم 🥹🙏🏻❤️خواهشا برا شغلم بگو اونکی تازه رفتم براش مصاحبه سر میگیره ؟حسم بهش ...

چن بار دادی درسته؟ جواب این سوال مبهمه 

استرس داشتی؟؟ 

چهرتو نگران ک کمیم هول کرده میبینم 

اما خوب بودی تلاشت و خودت ،افرین

چن بار دادی درسته؟ جواب این سوال مبهمه استرس داشتی؟؟ چهرتو نگران ک کمیم هول کرده میبینم اما خوب بودی ...

چی چن بار ؟!

نع فقط امروز رفتم بقیشم گف بعدا اگه انتخاب شدین زنگ میزنیم بیاین 

یعنی واقعا استخدامم میگنن نمایندگی بیمه هستش 

چی چن بار ؟!نع فقط امروز رفتم بقیشم گف بعدا اگه انتخاب شدین زنگ میزنیم بیاین یعنی واقعا استخدامم میگ ...

بنظرمن ک خوب دادی 

چن بار دادی درسته؟ جواب این سوال مبهمه استرس داشتی؟؟ چهرتو نگران ک کمیم هول کرده میبینم اما خوب بودی ...

نع خوب بودم خیلی کم 

اره شکرخدا تلاشم خوب و عالی بود 

قشنگ سوالاشونو جواب دادم که طرح برای سوال دومی پیدا نمیکردن 

میشه ازتون سوال بپرسم ؟

بفرمایین .کوتاه باشه لطفا 

نع خوب بودم خیلی کم اره شکرخدا تلاشم خوب و عالی بود قشنگ سوالاشونو جواب دادم که طرح برای سوال دومی پ ...

دمت گرم پس😁

حس میکنم قبول بشی

اره شکر خدا برام زنگ میزنن استخدامم میکنن ؟؟!یجوریم اولین بارمه همچین جایی بنظرتون استخدام بشم چن نف ...

محیطش رسمیه دیگه اقا و خانم هست هرکس نگاهش سمت کارخودش اینجوردیدم