2777
2789

مجبورتون میکنن واقعا ؟ چرا باید یه دختر مجرد با مردی ک بچه داره ازدواج کنه بعد همش مشکل همش بحث . بالا برید پایین بیایید اون مرد بچه شو بیشتر از شما دوس داره برعکسشم همینه هااا 

الان تو فامیلمون پره همممممش مشکل دارن با اون بچه . بچه شو بکشه طرف ؟  یا زندگیتو کن یا جدا شو برو و نخواه اون مرد بچه شو بندازه بره 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقلشونو از دست دادن

دنبال دردسر میگردن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

همینو بگو تاپیک‌پر بازدید رو ببین کامنت ها فقط خجالت نمی‌کشن

در کل با حرف استارتر موافقم ازدواج مجرد با مرد بچه دار اشتباهه ولی به نظرم تو اون تاپیک استارتر حق داشت

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
همینو بگو تاپیک‌پر بازدید رو ببین کامنت ها فقط خجالت نمی‌کشن

من دیر ب دیر میام نی نی سایت هر وقت میام این خانم چص ناله زده ک پسر شوهرم‌اینکارو کرد اون کارو کرد حالا خوبه بچه با مادرشه ن پدرش دو روز میخواو بیاد پیش پدرش این زور بش داره 

در کل با حرف استارتر موافقم ازدواج مجرد با مرد بچه دار اشتباهه ولی به نظرم تو اون تاپیک استارتر حق د ...

ما ک حرف شوهر اون خانمو نشنیدیم  اکثرا تو فامیل دیدم‌میگن کلا ترک بچه  اون زنتو بکن 

شما که نمیدونیدشاید خانواده شون مجبورشون میکنن زن مرد بچه دار بشن

دیگ اقا یا خانم سی ساله رو واقعا چجور میخوان مجبور کنن عهد بوقه بیان بگن این شوهرته زوری عقد شدید ؟ 

دیگ اقا یا خانم سی ساله رو واقعا چجور میخوان مجبور کنن عهد بوقه بیان بگن این شوهرته زوری عقد شدید ؟

بالاخره محیط خونه اینقدر جهنم میشه که یارو از چاله در میاد میفته تو چاه

معلم جان،تاپیک نزن سر جدت...کاربرای فهیم نی نی سایت میان توهین میکنن

بالاخره محیط خونه اینقدر جهنم میشه که یارو از چاله در میاد میفته تو چاه

اره اینم حرفیه 

ولی باور کن با مرد سن بالا ازدواج کنه ک دختر پسرشو بیرون کرده و کاری ب کارش ندارن بهتره تا مرد با بچه کوچسک