2777
2789
عنوان

سختمه تنهایی

171 بازدید | 12 پست

دارم میشم ۲۵ ساله و هیچوقت هیچکس منو بخاطر خودم دوست نداشته 

دیگه خیلی خستم از تنهایی

ای کاش وقتی قرار نبود برسم خدا همچین تمایلی تو وجودم نمی‌گذاشت

من از بچگی دلم میخواست ازدواج کنم ولی هیچوقت نشد 🤕😣

نگین تو ازدواج چیزی نیست خودم یبار تجربه جدایی دارم ولی بازم تنهایی بدجور داره اذیتم می‌کنه

مشکل ما تنهایی نیست مشکل ما اینه ک حالمون با خودمون خوب نیست اول باید حالمون با خودمون خوب باشه از وجود خودمون لذت ببریم بعد تنهایی میشه یه موهبت نه بدبختی. اتفاقا ادما بیشتر جذب کسی میشن ک با تنهاییش حالش خوبه جذب کسی ک وابسته است و حالش با خودش بده نمیشن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مشکل ما تنهایی نیست مشکل ما اینه ک حالمون با خودمون خوب نیست اول باید حالمون با خودمون خوب باشه از و ...

قبلا می‌تونستم اما الان نمیتونم وقتی هر لحظه این غم همراهمع چکار کنم 

قبلا می‌تونستم اما الان نمیتونم وقتی هر لحظه این غم همراهمع چکار کنم

دوره های عزت نفس شرکت کن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

کسی جز پدرمادر (خوب)ادمو بخاطر خودش نمیخواد 

بقیه همه بدون لستثنا یه ویژگی یا مزیت یا مجموعه مزیت های مدنطرشونو پیدا میکنن تونفر دوم بعد اونو میخوان حالا ظاهری باطنی مالی اخلاقی هرچی  

منتظر نباش کسی بخاطر خودت بخوادت دوست من این حرفا مال رمان های زرده

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............