2777
2789
عنوان

به دادم برسید....

554 بازدید | 34 پست
دوستا من به شدت فوبیا مارمولک دارم...یعنی حاضرم اژدها ببینم مارمولک نبینم...

خلاصه کنم براتون خونه ما دو سه سال ساخته و طبقه دوم هر روزم هر حال سابیدنشم هستم ...ولی چند روز پیش تو خونه مارمولک دیدم ...دیگه نگم انقد حالم بد شد که به بیمارستان کشیده شدم و بهم امپول ارام بخش زدن....

دیشب دوباره همسر مارمولک دیده و تازه الان با ترسو لرز بهم گفت...

به نظرتون با اینکه خونع قدیمی و طبقه هم کف نیست و همیشه درو پنجره قفل این مارمولک موزی از کجا امده تو؟!!!!

راهی هست از شرشون خلاص بشم؟؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی منم فوبیاشو دارم باور نمیکنی .حاظرم ده هزارتا سوسک ببینم مارمولک نبینم 

من توی خونه طبقه چهارم بودم خونه تازه ساخت و  کلید نخورده 

هر هفته دو تا مارمولک میکشتم سر سال نشده پاشدم 

الان اینجام چند وقت پیش یدونه دیدم مث دیونه ها داد میزدم و گریه میکردم😢😢😢😢

خدا بهت صبر بده 😢

من مامان شدم🥲

ما قبلنا خونمون ویلایی بود از سوراخ شوفاژا میومدن الان اپارتمانیم از زیر در ورودی میان البته یکی بیشتر نیومده اتاق من  بدبختم بغل دره 

گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
یعنی منم فوبیاشو دارم باور نمیکنی .حاظرم ده هزارتا سوسک ببینم مارمولک نبینم  من توی خونه طبقه ...

فاطمه جون حالا خوبه جرات کشتنشو داری .....

من حتی عکسشو میبینم میخوام بمیرم...

ای خدا من چطوری از شرشون خلاص بشم...

دقیقا منم همین شکلی. ..باور میکنی چند شب پیش توی خواب دیدم ؛چنان جیغی زدم و از خواب پریدم که تبخال زدم😢😢😢😢الانم لبم بشدت میسوزه و درد میکنه😢😢😢😢

به از این چه شادمانی 💖                                        که تو جانی و جهانی💖

رفتم سم فروشی یه مایع بهم داد زدم بازم کمتر،میدیدم 

گفتم امکان داره از دیوار بیاد بالا 

گفتم طبقه چهار مارمولک میبینم یارو چشماش زد بیرون گفت امکان نداره 😢

ولی راحت شدم از انجا خداروشکر 

انقد گریه میکردم 

رو زمین نمیشستم از،ترس😢😢😢

دیگه شوهرم صبرش طاق شد به یه سال نشده پاشدم😢

من مامان شدم🥲

مارمولک خوبه نکشش پشه ها رو میخوره عوضش دیگه خونتون پشه نداره اونکه چندشه سوسکه که واقعا وحشتناکه

خودخواهی آن است که از دیگران بخواهید، آنگونه که شما دوست دارید، زندگی کنند.

ممكنه از بالكن اومده باشه ... عزيزم نترس، سعي كن با ترست مقابله كني. منم قبلا خيلي ميترسيدم ولي بخاطر واحد درسي كار با حيوانات آزمايشگاهي، ترسم ريخت. چون مجبور بودم با موش و رت و هامستر و خوكچه هندي كار كنم و بگيرم تو دستم.... انقدر همه تعجب ميكنن از تغيير رفتار من... ي راهكار براي مبارزه با مارمولك وقتي تنهايي، اين موجود ميره ي گوشه و توقف ميكنه... سريع برو جاروبرقي بيار و بكنش تو جاروبرقي...  تا همسرت بياد و كيسه رو بندازه دور... البته من بعيد ميدونم ديگه بياد.... لشكر مارمولك كه بهتون حمله نكرده😉

فاطمه جون حالا خوبه جرات کشتنشو داری ..... من حتی عکسشو میبینم میخوام بمیرم... ای خدا من چطوری از ...

نمیکشتم که زنگ میزدم به شوهرم فقط،جیغ میزدم به اون نقطه که بود نگاه میکردم تا شوهرم بیاد 

بعضی اوقات دیگه با جارو میزدم بهش 

انقد بد شده بودم کارم گریه بود 😢😢میخاستن ببرنم پیش دکتر 

من مامان شدم🥲

آخ آخ پس برم سوراخ موراخ شوفازارو و تهویه حموم دستشویی رو چک کنم 

در ورودیم بگم شوهرم درزگیر بچسبونه..

عقد کرده بودم ی بار خونه بابامینا مارمولک دیدم وسایلمو جمع کردم دو ماه رفتم خونه مادر شوهرم!

شاید براتون مسخره باشه ولی انقد میترسم که به بیمارستان کشیده میشم!!

ما خونمون الان طبقه سومه.خداروشکر مارمولک ندیدم تو این دوسال ولی یه چند بار سوسک دیدم که پنجره ها رو توری زدیم و یه سم گرفتیم به اسم سم باغ ....دیگه سوسک هم ندیدم.... ولی یه ترس گنده دارم اینم اینه که خونه جدیدی که خریدیم طبقه همکفه  و در تراس به سمت حیاطه از الان واسه سال دیگه که میخوام برم توش میترسم😢😢😢😢😢😢یعنی ممکنه مارمولک بیاد تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به از این چه شادمانی 💖                                        که تو جانی و جهانی💖