2777
2789
عنوان

به دادم برسید....

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 34 پست
آخ آخ پس برم سوراخ موراخ شوفازارو و تهویه حموم دستشویی رو چک کنم  در ورودیم بگم شوهرم درزگیر ب ...

اره اگه درتون از،این ضد سرقتاس که هیچ اگه از،این در عادیاس حتما چسب بزن من همین کارو کردم 

سوارخ شوفاژ هم چک کن بعضی در چوبیا پشت لولاشون سوراخ اونارو با دستمال پر کن 

منم همینم کارم به دکتر و سرم میکشه😢

من مامان شدم🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من پارسال خونه قبلیمون سوسک گنده اومد تو پذیرایی گریه میکردم و جیغ میزدم و نفس تنگی گرفتم از ترس ح ...

منم فقط،جیغ میزنم هر چیم بهم بگن ساکت 

ساکت نمیشم تا جنازشو ببینم   

من مامان شدم🥲
نمیکشتم که زنگ میزدم به شوهرم فقط،جیغ میزدم به اون نقطه که بود نگاه میکردم تا شوهرم بیاد  بعضی ...

همین چند روز پیش خونمونو دوباره تمدید کردیم ولی دیونه شدم کارم شده فقط گریه و التماس به شوهرم که از اینجا بریم!

این مارمولکا خیلی چغر هم هستن .راحت نمیشه کشتشون.اگه اطراف خونتون بیابونیه ممکنه ازونجا بیان

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
ما خونمون الان طبقه سومه.خداروشکر مارمولک ندیدم تو این دوسال ولی یه چند بار سوسک دیدم که پنجره ها رو ...

عزیزم خونه بابا مامان منم همکفه انقد مارمولک از حیاطرذخلوتذمیومد که نگو ...بابام دید دارم من سکته میکنم کلا در حیاطو بست و دیگه باز نکرد و سم گرفت خیلی کمتر شدن 

ما برای خرید خونه اینور اونور میریم خونه همکف باشه اصلا نمیرفتم ببینمش..

از ترس مارمولک

ولی ایشالا خونه شما نمیاد عزیزم

عزیزم خونه بابا مامان منم همکفه انقد مارمولک از حیاطرذخلوتذمیومد که نگو ...بابام دید دارم من سکته می ...

واااای خدایاااا😢😢😢😢😢

به از این چه شادمانی 💖                                        که تو جانی و جهانی💖