2777
2789

حکم مهریم دادن نمیخوام طلاق بگیرم بنظرتون قاضی قبول میکنه یانه چون شوهرم تصمیمش جدیه میخواد طلاقم بده هم بخاطر دخترم نمیخوام جداشم هم دوسش دارم

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

امکان نداره

چون حق طلاق با مرده 

سن زیر 25 سال نه لایک م کنه نه ریپ بزنه ، اگه فحش دوست داری میتونی این قانون منو نادیده بگیری 🌟🌟کانکت یار از بازار دانلود کن ، این کد بزنa645195🌟🌟 اولین کاربرم با بیش از 100 اکانت ، سه تا از تاپیک هات همزمان گزارش بزنم خودت هم دود میشی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرامیخوادطلاقت بده

زن دومشی؟!

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

حق طلاق با آقایون هست و اگر اصرار به طلاق داشته باشند باید مهریه رو پرداخت و شما رو طلاق بدن 

فکر نمیکنم کاری از شما ساخته باشه ، مگر اینکه همسرتون راضی بشن شما رو طلاق ندن 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
حق طلاق با مردهاگه بهت بدهی نداشته باشه

اخه میگن زن چه بخواد طلاق بگیره چه نگیره میتونه مهریشو بگیره الان یه بچه هم دارم ینی اون اجازه رو به مرد میدن

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

خب چرا میخاد طلاقت بده دلیلیش جیه

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

اخه میگن زن چه بخواد طلاق بگیره چه نگیره میتونه مهریشو بگیره الان یه بچه هم دارم ینی اون اجازه رو به ...

درسته مهریه دینه که مرد باید به زنش بده و ربطی به طلاق نداره