2777
2789
عنوان

مادر کیه؟چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 47 پست
ای خدااااااا😂😂😂😂😍😍عزززیزمچندتا بچه داری گلم؟؟؟بگو پارسا خان پاشو یه چایی درست کن پرو خان😂

دوتاپسر.. چایی!!! ظهر ساعت ۱ ناهارشون رو آوردم. نتونستم سفره جمع کنم گفتم‌من میرم میخوابم شما ناهارتون‌که تموم شد سفره واب وظرفاتون رو بذارین تو آشپزخونه. نیم ساعت پیش بیدارشدم سفره هنوز پهن بود😐😬

پارسا پسرمامان😍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

واااااااااااای این دوتا وروجک چندسالشونه🤣🤣🤣🤣🤣

۱۲و۸....اینقدر توپ‌رو زدن به در ویوار وپنکه که الان میبینم پنکه صدای ناهنجار میده.. گفتم اذیت نکنین دارم میمیرم. فقط بزرگه گفت خدانکنه بمیری.همین دوباره رفت دور فوتبالش

پارسا پسرمامان😍
۱۲و۸....اینقدر توپ‌رو زدن به در ویوار وپنکه که الان میبینم پنکه صدای ناهنجار میده.. گفتم اذیت نکنین ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 واااااااااااای خداااااا 

شما اهل کدوم شهرین 

بچه هاتو بده داداش من بشن یه هفته 😍😍😍😍😂

۱۲و۸....اینقدر توپ‌رو زدن به در ویوار وپنکه که الان میبینم پنکه صدای ناهنجار میده.. گفتم اذیت نکنین ...

بزرگه هم برا این گفته خدا نکنه چون براشون غذاهای خوشمزه درست می‌کنی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 واااااااااااای خداااااا شما اهل کدوم شهرین بچه هاتو ب ...

شیرازم...میگی یک هفته..بااین همه شیطنت بشدت وابستشونم.بخصوص کوچکه..تحمل یک روز دوریشوندارم.. فقط نهایت دوریمون  صبح تاظهر که میرفتن مدرسه خوب بود.خونه ارامش داشت. 😄.میومدن زلزله میومد.بزرگه هم بشدت حساسه.اکر بفهمه کسی پدریا مادرش فوت کردن بشدت میره توفکر واسترس میگیره.چندسال پیش که شوهرم کارش به بیمارستان وعمل اورژانسی کشید پسرم از،شدت استرس، لکنت گرفت.اینقدرگریه کرد😥

پارسا پسرمامان😍
شیرازم...میگی یک هفته..بااین همه شیطنت بشدت وابستشونم.بخصوص کوچکه..تحمل یک روز دوریشوندارم.. فقط نها ...

خدا نکنه کاکووووووو

خدا کنه شوهرت همیشه سلامت و شاداب باشه 

از جمله کل خانواده 

خدا کنه تعطیلات بیایین دورود در خدمتتون باشیم 🤗🤗🤗

من نمی‌خوام کسی کاری برام کنهمن سوال پرسیدم شما سوالو با سوال جواب میدی ؟؟

خب ببین گلم این خانم سوال بدی نپرسید

میگه انتظارت از مادر خودت چیه؟

بچه خودتم همون انتظاراتو ازت داره

دیگه حساب کاربریای ترکیده از دستم در رفته.بیاین و بخاطر خدا کمتر گزارش بزنید کاشف و گزارش دهنده...است
خب ببین گلم این خانم سوال بدی نپرسیدمیگه انتظارت از مادر خودت چیه؟بچه خودتم همون انتظاراتو ازت داره

عزیزم خوبین؟

شبتون بخیر 

نه نگفتم سوال بدی کردن ایشون 

حالا خودش نیست اما خداش هست 

منظورم این بود 

من فقط راهنمایی بشم بهتره 

درباره مادرمم اون چیزای که وظیفه مادر هست رو من اصلا و ابدا در خصائص مادرم ندیدم و نشنیدم 

عزیزم خوبین؟شبتون بخیر نه نگفتم سوال بدی کردن ایشون حالا خودش نیست اما خداش هست منظورم این بود من فق ...

ممنون عزیزم

ببین فرقی نداره بچه ات دختره یا پسر

بیشتر از اینکه باهاش رابطه مادر فرزندی داشته باشی سعی کن دوست و رفیق باشی

بچه هام مثل بزرگترا دوست ندارن تو جمع بهشون بی احترامی بشه شخصیتشون خورد میشه اگر تو جمع بهش تشر بزنی عمو دایی خاله عمه پدربزرگ مادربزرگم همون راهو میرن واینطوری اجازه میدی بچه ات توسری خور بشه 

انتظار داره پشتش باشی 

بزرگتر که میشن میخوان درکشون کنی بتونیم با یه نوجوان ارتباط بگیریم

خلاصه بگم همه چی واسه بچه از همون کودکی خلاصه میشه تو احترام دیدن ‌.پسر من ،هرچی من سعی کردم تو جمع احترامشو نگه دارم از اونور باباش کوبیدش،با این بهانه ک لوسِ

دیگه حساب کاربریای ترکیده از دستم در رفته.بیاین و بخاطر خدا کمتر گزارش بزنید کاشف و گزارش دهنده...است

والان عمو و پدربزرگ مادربزرگش به خودشون اجازه میدن حتی کتک بزنن البته در نبود من چون بارها تذکر جدی دادم ک حق تشر زدن هم ندارین اگر بنا به تربیت کردن باشه خودمون هستیم

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز