راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
به نظر من مادر یعنی کسی که بچه ای میاره وظیفه داره نیاز هاش همه چی برطرف کنه و کسی که نمیتونه نیاره خیلی خوبه کاش اینجوری بود مادر بودن فقط زاییدن نیست مادر بودن خیلی حرفاست
توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.
عزیزم زن صرفا وقتی بچه ای رو بدنیا میاره مادر میشه ،این که چقدرازخودگذشتگی کنه ومسولیت داشته باشه تایه بچه اون لایق مادربودن بودن اینا رو فقط جامعه ما بزرگ کرده وگرنه اون خانمی که بچه به دنیامیاره وبچه اش پرستار داره مادره ،اونی هم که بچه به دنیا میاره وهمه مسولیتا رو خودش برعهده داره مادره
اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …
عزیزم زن صرفا وقتی بچه ای رو بدنیا میاره مادر میشه ،این که چقدرازخودگذشتگی کنه ومسولیت داشته باشه تا ...
یکی هم بچه رو به دنیا میاره بعد ولش میکنه
اونم مادره ؟
ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....