2821
2789
عنوان

مادر کیه؟چیه ؟

367 بازدید | 47 پست

خانومای مهربون

میشه بمن بگید وظایف یک مادر چیه؟

چه کارهایی باید بکنه که بهش لقب مادر رو داد

هرکسی که یه بچه به دنیا بیاره صرفا که نمیشه مادر 

چه مسولیت هایی داره؟

و چه کارهایی باید بکنه و چه کارهایی نباید بکنه که برازنده لقب مادر باشه ؟؟؟

کلمه مادر خود مسئولیته چه برسه دیگ کارها🙄

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید مقایسه نکنی . از همون اول ب بچت عزت نفس بدی جوری که یاد بگیره ارزشمنده باید مستقل بارش بیاری تا محتاج کسی نباشه

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

به نظر من مادر یعنی کسی که بچه ای میاره وظیفه داره نیاز هاش همه چی برطرف کنه و کسی که نمیتونه نیاره خیلی خوبه کاش اینجوری بود مادر بودن فقط زاییدن نیست مادر بودن خیلی حرفاست

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

عزیزم زن صرفا وقتی بچه ای رو بدنیا میاره مادر میشه ،این که چقدرازخودگذشتگی کنه ومسولیت داشته باشه تایه بچه اون لایق مادربودن بودن اینا رو فقط جامعه ما بزرگ کرده وگرنه اون خانمی که بچه به دنیامیاره وبچه اش پرستار داره مادره ،اونی هم که بچه به دنیا میاره وهمه مسولیتا رو خودش برعهده داره مادره

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

ی َمادرخوب ب نظرم

مقایسه نمیکنَه.توهین نمیکنه.عیبااتو به رخت نمی‌کشه.بهت آداب یادمیدع تاخجالت نوکشی.بفکرسلامتیته.وقتنیگذرونهباهات

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

عزیزم زن صرفا وقتی بچه ای رو بدنیا میاره مادر میشه ،این که چقدرازخودگذشتگی کنه ومسولیت داشته باشه تا ...

یکی هم بچه رو به دنیا میاره بعد ولش میکنه

اونم مادره ؟

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

2824
2823
2791
2779
2792