2777
2789
عنوان

ظالم

110 بازدید | 14 پست

می‌خوام فقط یه قسمت کوچولو از زندگیمو براتون بگم ، بابام شبا دیر میاد خونه و وقتی که میاد زنگ میزنم باید برم در رو خودم براش باز کنم . پریشب ساعت دوازده اومد . بعد من دوازده و نیم خوابیدم . صبح ساعت پنج بیدار شدم با استرس فراوان . بعد ظهر ساعت یک خوابم گرفت ، بیست دقیقه خوابیدم که بابام اومد خونه ، زنگ زد رو گوشیم بیا در رو باز کن برام ، از خواب پریدم ... و دیگه نخوابیدم . شب رفت تفریح با دوستاش ساعت یک و نیم اومد و بازم از خواب بیدارم کرد ... حتما تا میاد باید من برم در رو براش باز کنم . اصلا اصلا ما رو بیرون نمیبره و اجازه بیرون رفتن هم نداریم ، با کل فامیل قطع ارتباطیم و هییییچچچچچ جا نمی‌ریم ولی خودش مدام در حال تفریحه ... حتی یک ریال بهمون پول نمیده ... تلویزیون هم کلا نداریم ، مامانم با کلی بدبختی یه پول جور کرد بهش داد گفت برو برا بچه ها تلویزیون بخر گناه دارن ولی پولا رو برد خرج عشق و حال خودش کرد ... تو کل زندگیم تنها جایی که رفتم مدرسه بود که الان پنج ساله که مدرسه نرفتم فقط تو خونه زندانم و هیچ کس رو نمی‌بینم ، حتی یه فیلم هم ندیدم . یه شب ساعت سه که از تفریحاتش برگشت زنگ زد رو گوشیم فک کنم آنتن نداد ، از رو دیوار اومد داخل چنان محکم کوبوند به در خونه که همه مون با لرز و وحشت از خواب پریدیم و تا چند وقت تپش قلب داشتم ‌. اونقدر تهمت میزنه بهمون که نگووووو..... همیشه از بچگی شاهد جنگ و دعوا و کتک کاری مامانم بودم .حالا یه سوال اگه شما جای من بودید روح و روان تون چطور بود ؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا خود آدم انقدر ظلم نمیکنه

متاسفانه باید بگم من هیچ وقت نفهمیدم بابا داشتن چطوریه هیچ وقت... بعضی اوقات که به این فکر میکنم  کسی که از خون خودشم اینجوری اذیتم می‌کنه ، کل وجودم آتیش میگیره ... امان از زندگی ... حتی اگه بفهمه واسه یه چیز کوچیک ذوق دارم نابودش می‌کنه . لعنت بهش ...😔

ببخشید تلویزیون ندارید ولی گوشی و نت داری؟؟؟🤔

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
شاید یه مریضی داره چرا نمیبرینش پیش روانپزشک؟

چی میگی عزیزم ، اون خودشو عقل کل بلده . کاش ببینیش جلو مردم چطور برخورد می‌کنه و حرف میزنه ، یه جوری که آدم فکر می‌کنه از خودش بهتر نیست ... می‌دونی چیه ؟ ذاتش خرابههههه خرااب ...  

چون هیچ پشتوانه ای نداشته و بخاطر ما بچه ها ...

همه بچه ها دست به دست هم با مانتون بدین خودتونو نجات بدین.حداقل برین پیش دعانویس تا زبانشو ببنده و آزارشو ببنده. انقدر برین دعا بگیرین براش که از جون بیفته

مگه تاثیر داره ؟ مگه با زیاد دعا گرفتن از پا میفتن ؟

بلاخره به یه جایی میرسی. حداقل جلوی اذیتاشو بگیرین میتونین خودتونو به جایی برسونین. و یا یه همسرخوب پیدا کنی از دست بابات راحت بشی