2777
2789
عنوان

⚜️...فـ.ال غنچہ...⚜️

| مشاهده متن کامل بحث + 1622 بازدید | 282 پست
مال منو نگفتی

خب ننویس ف..ال من سه سرعته دارم می‌فرستم نمیاد 😶

حضرت موسی (ع)

ای صاحب ف...ال! بدان که در فکر چیزی هستی که در آن فروماندهو عاجز شده ای ، غم مخور که همه مرادت حاصل شود؛ پیش از این تو را بسیار غم و اندوه رسیده بود و نزدیک شده که ستاره تو به روشنایی آید باشد که کارت به سرانجام رسد. خداوند به تو عوض خیردهد و کارت به زودی بالا گیرد و دلت به سبک باری مشغول است . با کسی عهدی خواهی کرد، بکن که خوب است و اگر غایبی داری خبر خوشی به تو رسد و کارتو به اتمام رسد و اگر دست بر خاک زنی زر شود. در نماز کاهلی مکن هر چند توانی صدقه بده تا از خوف ایمن باشی و به مقصد برسی . انشاء الله.

ℑ𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 𝔬𝔣 𝔱𝔥𝔢 𝔫𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔬𝔫𝔩𝔶 𝔊𝔬𝔡 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔰 𝔶𝔬𝔲𝔯 𝔳𝔬𝔦𝔠𝔢 در تاریکے شب تنها خداست کہ صدایت را مے شنود :) 💗✨
ابجد لطفا

د-ب-د

هر نیت و قصدی که داری بر آورده خواهد شد ، چه مادی و چه معنوی . به زودی پول ، ملک یا مقامی به دست می آوری . کسی قصد صدمه زدن به شما را دارد ، موفق نمی شود ولی مراقب باش چون آدم حیله گری است اگر چیزی را از دست داده ای دوباره به دست می اوری اگر قصد انجام کاری داری ،دودل نباش ،آن کار را انجام بده چون به مقصود می رسی.

ℑ𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 𝔬𝔣 𝔱𝔥𝔢 𝔫𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔬𝔫𝔩𝔶 𝔊𝔬𝔡 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔰 𝔶𝔬𝔲𝔯 𝔳𝔬𝔦𝔠𝔢 در تاریکے شب تنها خداست کہ صدایت را مے شنود :) 💗✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انبیا

حضرت ابراهیم (ع)

ای صاحب ف...ال! این نیّت که کرده ای به غایت خوبست و از غم رها گردی . قومی حاسد تو بودند،حق تعالی از فضل خود تو را از شرّ شان نگاه داشت و باید که به طاعت و عبادت مشغول با شی و حق تعالی در روزی به روی تو بگشاید و فرزند قابلی روزی تو خواهد بود . تو را چشم زخمی رسیده ، اما به خیر گذشت و از شر دشمن ایمن شوی و به مقصود دل برسی و همیشه خاطر خود را آسوده دار که آنچه دل تو می خواهد بدان می رسی . روز جمعه بر تو میمون و مبارک باشد،اما روزهای دیگر در میان خصومت مرو تا آنکه به سلامت باشی و اگر غایبی داری خبر خوش بشنو . انشاء الله .

میشه برای من هم انبیا بگیری

حضرت یوسف (ع)

ای صاحب ف...ال ! از بزرگان بهره بینی و سخن دوستان را قبول کن که تو را نفع می رسد و اگر چیزی از تو غایب شد، به تو باز رسد و اگر قصدی داری دو سه هفته دیگر صبرکن واز طرف دو سه کس غم و اندوه به تو رسیده است که به خیر و سلامتی بگذرد و روز یکشنبه و آدینه بر تو مبارک باشد و به مراد برسی . انشاء الله.