2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

و منی که 52 کیلو ام هعی😣😭

تو همونی هستی که دردهامو، غم‌هامو، بی حوصلگی‌هامو، غر زدن‌هامو، بدخلقی‌هامو به جون میخری. وقتی عصبانی میشم آرومم میکنی. همش دلهره داری که اتفاق بدی واسم نیوفته و نگران حالمی. سعی داری تموم لحظه‌هایی که کنارتم به خوشی بگذرن ولبخند بیاری رو لبام. به سمت هدف‌هام هلم میدی و از پیشرفتم لذت میبری و من همونی هستم که به شدت عاشقته و تا ابد کنارته :))..💕😘

هوفف کاش منم چاق بودم 52 کیلو ام چقدر تلاش کردم اصلا فرقی نمیکنه  همینجوری ثابت مونده

تو همونی هستی که دردهامو، غم‌هامو، بی حوصلگی‌هامو، غر زدن‌هامو، بدخلقی‌هامو به جون میخری. وقتی عصبانی میشم آرومم میکنی. همش دلهره داری که اتفاق بدی واسم نیوفته و نگران حالمی. سعی داری تموم لحظه‌هایی که کنارتم به خوشی بگذرن ولبخند بیاری رو لبام. به سمت هدف‌هام هلم میدی و از پیشرفتم لذت میبری و من همونی هستم که به شدت عاشقته و تا ابد کنارته :))..💕😘
من‌میخوام بشم ۵۸🥲😂لاغریت چجوریه؟ برو باشگاه فرم بده حیفه بخدا

فیتنس میرم 

بدنم خوش فرمه فقط سینه هام کوچیکن😐 

کمرم باریکه 

رون و باسنم یکم تپل تره

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

اسی من صبحونه کامل میخورم نهار رو حذف کردم و در آخر شام میخورم شبا قبل خواب هم ۱ ساعت پیاده روی میکن ...

هیچ وعده ای رو حذف نکن عزیزم من به عنوان کسی که ۵سال پشت سرهم انواع رژیم هارو گرفتم و این رژیم داره به من جواب میده میگم بهت

خسته میشی روتینی نیست که بتونی ندت طولانی ادامش بدی شکست میخوری 

💕

پروتئین مصرفیتو ببر بالا باشگاه برو حتما جواب میده

حتما امتحان میکنم ایشالا جواب بده مرسی بابت راهنمایین😞