2777
2789
عنوان

بی بی چک روژان+عکس

819 بازدید | 18 پست

سلام دوستان عیدتون مبارک

دیروز دو روز از موعد پریودم می‌گذشت بی بی چک مارک روژان گرفتم زدم جفت خطاش بعد از سه چهار دقیقه قرمز شد یدونه هم آخر شب زدم دوباره همونطور شد امروز صبح روز سوم عقب افتادن پریودم میشه زدم یکم با تاخیر ولی جفت خطا قرمز شد احتمال داره خطا باشه؟یا مثبت کاذب باشه؟شانس امروز همه جا بستس فردا باید برم آزمایش

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثبته

خدا از دهنت بشنوه🥹

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...

مبارکه😍

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
مثبت دیگ

تاحالا تجربه نداشتم خیلی استرس دارم اولین باره بی بی چک میزنم دوتا خطاش قرمز میشه همش فکر میکنم توهم زدم

وای عزیزم مبارکهههههه😍😍😍

وای باورم نمیشه🥹😭

بارداری، به سلامتی.برو دکتر زنان برات سونو بنویسه که ۸ هفته بری سونو و صدای قلبش بشنوی.ازمایش لازم ن ...

واای موهای تنم سیخ شد باورم نمیشه اصلا🥹😭