nazaninzahra79 مدیر استارتر عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87048 عنوان پرولاوتینم پایین نمیاد چیکار کنم 121 بازدید | 9 پست چندین ساله درگیرشم قرص میخورم خوب میشه ۲ماه بعد دوباره میره بالا لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم. 1403/04/05 | 09:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mah2734 عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 473 عزیزم تو نی نی سایت قبلا بود ک درباره حاملگی و مریضی کمک هم میکرذن ،الان فقط تاپیکهایی جواب داده میشن که یا درباره خیانت شوهرن یا چی بپوشم چکار کنمن ،هزارتا مزخرف دیگه اینجا کسی به فریاد کسی نمیرسع
nazaninzahra79 مدیر استارتر عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87048 عزیزم تو نی نی سایت قبلا بود ک درباره حاملگی و مریضی کمک هم میکرذن ،الان فقط تاپیکهایی جواب داده میش ... بله درست میگی دوست عزیز لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18156 استرس داری ؟اگر داستینکس بخوری خیلی بهترهاما کلا بهترین روش جلوگیری و کنترل پرولاکتین نداشتن استرسه مدیتیشن و یوگا و شنا تحریک نکردن سینه و یا آسیب به سینه و قفسه ی سینهواگویه های ذهنی رو کنترل کردناینا روش هاییه که خیلی بهت کمک میکنن یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
nazaninzahra79 مدیر استارتر عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87048 استرس داری ؟اگر داستینکس بخوری خیلی بهترهاما کلا بهترین روش جلوگیری و کنترل پرولاکتین نداشتن استرسه ... عزیز استرس ک خیلی دارم چاره ایی نیست ی عمره استرس دارم. داستینکس دیگه پیدا نمیشه۸سال پیش بود خریدم خوردم ۲سال پرولاکتینم بالا نرفت الان فقط ایرانی هست میخورم ۲ماه خوبم دوباره سینه هام باد مبکنه و درد مبکنه . تحریک ک اصلا مگه از درد میشه بهش دست زد. ۱۰ ساله درگیرشم لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
nazaninzahra79 مدیر استارتر عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87048 استرس داری ؟اگر داستینکس بخوری خیلی بهترهاما کلا بهترین روش جلوگیری و کنترل پرولاکتین نداشتن استرسه ... واگویه ذهنی چطوری کنخرل کنم لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18156 واگویه ذهنی چطوری کنخرل کنم کلاس یوگا ثبت نام کن من پرولاکتینم بالای ۹۰۰ بود . به یک میلیون و خرده ای رسیده بود . آدنوم هیپوفیز دو تا هر کدوم بالای دو سانت داشتم با سه ماه یوگا و مدیتیشن و جلوگیری از استرس رفت که رفت یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
nazaninzahra79 مدیر استارتر عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87048 کلاس یوگا ثبت نام کن من پرولاکتینم بالای ۹۰۰ بود . به یک میلیون و خرده ای رسیده بود . آدنوم هیپوفیز ... وای چ همه.۲تا بجه کوچیک دارم نمیتونم جایی بزارمشون. تو خونه راهی برای استرس نداری لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18156 وای چ همه.۲تا بجه کوچیک دارم نمیتونم جایی بزارمشون. تو خونه راهی برای استرس نداری آموزش یوگا و مدبیتیشن رو سرچ کن باهاش کار کن روزی دو ساعت سعی کن داستینکس پیدا کنی یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
nazaninzahra79 مدیر استارتر عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87048 آموزش یوگا و مدبیتیشن رو سرچ کن باهاش کار کن روزی دو ساعت سعی کن داستینکس پیدا کنی ممنون لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.