2777
2789
عنوان

پرولاوتینم پایین نمیاد چیکار کنم

121 بازدید | 9 پست

چندین ساله درگیرشم قرص میخورم خوب میشه ۲ماه بعد دوباره میره بالا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم تو نی نی سایت قبلا بود ک درباره حاملگی و مریضی کمک هم میکرذن ،الان فقط تاپیکهایی جواب داده میشن که یا درباره خیانت شوهرن یا چی بپوشم چکار کنمن ،هزارتا مزخرف دیگه 

اینجا کسی به فریاد کسی نمیرسع

عزیزم تو نی نی سایت قبلا بود ک درباره حاملگی و مریضی کمک هم میکرذن ،الان فقط تاپیکهایی جواب داده میش ...

بله درست میگی دوست عزیز

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس داری ؟

اگر داستینکس بخوری خیلی بهتره

اما کلا بهترین روش جلوگیری و کنترل پرولاکتین نداشتن استرسه 

مدیتیشن و یوگا و شنا 

تحریک نکردن سینه و یا آسیب به سینه و قفسه ی سینه

واگویه های ذهنی رو کنترل کردن

اینا روش هاییه که خیلی بهت کمک میکنن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

استرس داری ؟اگر داستینکس بخوری خیلی بهترهاما کلا بهترین روش جلوگیری و کنترل پرولاکتین نداشتن استرسه ...

عزیز استرس ک خیلی دارم چاره ایی نیست ی عمره استرس دارم. داستینکس دیگه پیدا نمیشه

۸سال پیش بود خریدم خوردم ۲سال پرولاکتینم بالا نرفت 

الان فقط ایرانی هست میخورم ۲ماه خوبم دوباره سینه هام باد مبکنه و درد مبکنه . تحریک ک اصلا مگه از درد میشه بهش دست زد. ۱۰ ساله درگیرشم 

استرس داری ؟اگر داستینکس بخوری خیلی بهترهاما کلا بهترین روش جلوگیری و کنترل پرولاکتین نداشتن استرسه ...

واگویه ذهنی چطوری کنخرل کنم

واگویه ذهنی چطوری کنخرل کنم

کلاس یوگا ثبت نام کن 

من پرولاکتینم بالای ۹۰۰ بود . به یک میلیون و خرده ای رسیده بود . آدنوم هیپوفیز دو تا هر کدوم بالای دو سانت داشتم 

با سه ماه یوگا و مدیتیشن و جلوگیری از استرس رفت که رفت 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

کلاس یوگا ثبت نام کن من پرولاکتینم بالای ۹۰۰ بود . به یک میلیون و خرده ای رسیده بود . آدنوم هیپوفیز ...

وای چ همه.۲تا بجه کوچیک دارم نمیتونم جایی بزارمشون. تو خونه راهی برای استرس نداری

وای چ همه.۲تا بجه کوچیک دارم نمیتونم جایی بزارمشون. تو خونه راهی برای استرس نداری

آموزش یوگا و مدبیتیشن رو سرچ کن 

باهاش کار کن روزی دو ساعت 

سعی کن داستینکس پیدا کنی 

آموزش یوگا و مدبیتیشن رو سرچ کن باهاش کار کن روزی دو ساعت سعی کن داستینکس پیدا کنی

ممنون