سلام
من دارم پروسه جدایی طی میکنم .واقعا حال روحیم خوب نیست.نصف شب از خواب بلند میشم و فکر انقدر بهم هجوم میاره که تا صبح دیگه خوابم نمیبره . صبح ها اضطراب دارم .حالم نوسانیه. از طرفی یسری خبرهای در مورد چیزایی که در مورد همسرم میدونستم بهم میرسه که کفری میشم ک بهش پیام میدم ولی دریق از جواب دادن.
همیشه روی خودش کنترل داشت بجز وقتایی که از کوره در میرفت بخاطر همین جلوی بقیه میتونه خوب فیلم بازی کنه ولی من همیشه هیجانی رفتار میکنم.
طلاقمون هم توافقی تقریبا ینی اولش قرار بود توافقی جدابشیم و مهریه بدم حق طلاق بگیرم دم دفترخونه گفت برگردیم به زندگی من قبول نکردم.بعد هم که همون روز وسایلمو اوردم خونه مادرم دوبارا اومد دنبالم که داشتم خر میشدم باز برگردم که خانوادم نذاشتن دروغ میگه دوست دادم بخاطر پول میگفت .بعدش هم تلفنی و پیامی یه چندروز در ارتباط بوویم که مشاوره طلاق رفتم اون نیومد.
زن برده بودم انگار شوهر نکرده بودم از اول زندگی گفتم شرایط خانوادگیش شبیه منه سختی کشیده ایم پول دادم گفتم زندگیمونو باهم بسازیم ولی هرروز سواستفاده کرد از خرج خونه بگیر تا بیمه تکمیلیش ... انداخت گردن من خودش حقوق میگرفت میگفت قسط دارم بسیار وابسته به خانوادش اولیتش اونا بودن بند نافش از مادرش جدا نشده بود طبقه پایین ما مادرش زندگی میکرد بحدی رسیده بودن این مادر و بچه طلای دوران مجردیمو میگفتن بفروش ماشین بخر برای پسرم به مادرم میگفت زمین بفروش برای دامادت ماشین بخر.انگار برده و کنیز گرفته بودن .سیماش قاطی میکرد کتکمم میزد میگفت بخاطر مادرم حتی تورو میکشم
من بخاطر اخلاقش مامانی بودن و دهن بین بودنش میخواستم جدا بشم الان میگن مجردی هرزگی میکرده .گوشیش به جونش بسته بود گاهی دسشویی هممیبرد رمزشو هم بمن نمیداد
.حالا جالب انقدر مادرش ازش تعریف میکرد انگار خداست میگفت به ما التماس میکردن پسرمو بدیم بهشون در صورتی که الان فهمیدم اینا مینداختن از خونشون بیرون.مادر و پسر میگفتن همینکه پسرم رفیق باز و خائن و معتاد نیست باید بذاری جانماز سجدش کنی.داغونم کردن پارسال میخواستم جدا بشم به خانوادم پشت کردم برگشتم پیشش گفتم شاید خودمو تغییر بدم درست بشه خواهرش ازدواج کرد یکم اوضاع بهتر شد و با حرفاش خامم میکرد.ولی دیگه نتونستم.حقوقمم دادم دستش باز حق مسلم زیر پا گذاشت مادرش بهم حرف زد دفاع نکرد و اخرسر بهم گفت تو زن زندگی نبودی و گرنه حرف تو خانواده شوهر فراوونه