2777
2789
عنوان

چطوری با طلاق کنار اومدن؟

1643 بازدید | 49 پست

سلام 

من دارم پروسه جدایی طی میکنم .واقعا حال روحیم خوب نیست.نصف شب از خواب بلند میشم و فکر انقدر بهم هجوم میاره که تا صبح دیگه خوابم نمیبره . صبح ها اضطراب دارم .حالم نوسانیه. از طرفی یسری خبرهای در مورد چیزایی که در مورد همسرم میدونستم بهم میرسه که کفری میشم ک بهش پیام میدم ولی دریق از جواب دادن.

همیشه روی خودش کنترل داشت بجز وقتایی که از کوره در میرفت بخاطر همین جلوی بقیه میتونه خوب فیلم بازی کنه ولی من همیشه هیجانی رفتار میکنم.

طلاقمون هم توافقی تقریبا ینی اولش قرار بود توافقی جدابشیم و مهریه بدم حق طلاق بگیرم دم دفترخونه گفت برگردیم به زندگی من قبول نکردم.بعد هم که همون روز وسایلمو اوردم خونه مادرم دوبارا اومد دنبالم که داشتم خر میشدم باز برگردم که خانوادم نذاشتن دروغ میگه دوست دادم بخاطر پول میگفت .بعدش هم تلفنی و پیامی یه چندروز در ارتباط بوویم که مشاوره طلاق رفتم اون نیومد.

زن برده بودم انگار شوهر نکرده بودم از اول زندگی گفتم شرایط خانوادگیش شبیه منه سختی کشیده ایم پول دادم گفتم زندگیمونو باهم بسازیم ولی هرروز سواستفاده کرد از خرج خونه بگیر تا بیمه تکمیلیش ... انداخت گردن من خودش حقوق میگرفت میگفت قسط دارم بسیار وابسته به خانوادش اولیتش اونا بودن بند نافش از مادرش جدا نشده بود طبقه پایین ما مادرش زندگی میکرد بحدی رسیده بودن این مادر و بچه طلای دوران مجردیمو میگفتن بفروش ماشین بخر برای پسرم به مادرم میگفت زمین بفروش برای دامادت ماشین بخر.انگار برده و کنیز گرفته بودن .سیماش قاطی میکرد کتکمم میزد میگفت بخاطر مادرم حتی تورو میکشم

من بخاطر اخلاقش مامانی بودن و دهن بین بودنش میخواستم جدا بشم الان میگن مجردی هرزگی میکرده .گوشیش به جونش بسته بود گاهی دسشویی هم‌میبرد رمزشو هم بمن نمیداد

.حالا جالب انقدر مادرش ازش تعریف میکرد انگار خداست میگفت به ما التماس میکردن پسرمو بدیم بهشون در صورتی که الان فهمیدم اینا مینداختن از خونشون بیرون.مادر و پسر میگفتن همینکه پسرم رفیق باز و خائن و معتاد نیست باید بذاری جانماز سجدش کنی.داغونم کردن پارسال میخواستم جدا بشم به خانوادم پشت کردم برگشتم پیشش گفتم شاید خودمو تغییر بدم درست بشه خواهرش ازدواج کرد یکم اوضاع بهتر شد و با حرفاش خامم میکرد.ولی دیگه نتونستم.حقوقمم دادم دستش باز حق مسلم زیر پا گذاشت مادرش بهم حرف زد دفاع نکرد و اخرسر بهم گفت تو زن زندگی نبودی و گرنه حرف تو خانواده شوهر فراوونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خیلی طبیعیه عزیزم این دوران روزای سختی رو میگذرونی برای همه همینه باید زمان بگذره تا کنار بیایی ب ...

دلم میخواد خودشو خانوادش زجر بکشن انقدرم زجرم دادن تحقیرم کردن .واقعا الکی الکی به زندگیمون بازی کرد خیلی راحت میتونستیم زندگی داشته باشیم که همه حسرتشو بخورن وافعا تو مغزم یه چرای گندست چرا مگه من چم بود که این شد

البته هدفش این بود کارش ارتقا پیدا کنه که با ازدواج بمن بهش نرسید البته این موضوع حاشا میکرد ولی کلا خیلی درگیر کارش بود.

برو مسافرت آهنگ های شاد گوش بدهشده به زور هم‌لبخند بزن خودت رو نباز خودت رو دشمن شاد نکن

انقدر حالم بده دستمم میلرزه اصلا نمیتونم بخودم بیام شرایط مسافرت فعلا ندارم .انقدر دلم گرفته که خدا میدونه

انقدر حالم بده دستمم میلرزه اصلا نمیتونم بخودم بیام شرایط مسافرت فعلا ندارم .انقدر دلم گرفته که خدا ...

اخی عزیزم یکم‌اروم‌باش ذکر بگو 

این روزگار میگذره عزیزم اما مهم‌اینه چطور بگذره اگر کنار نیای خدایی نکرده افسردگی میگیری کلی بهت آسیب میزنه بهش فکر نکن برو کلاس موسیقی هنری چیزی 

فک کن اصلا از اول نبوده و نیست تا یادش افتادی خودت رو سرگرم یکاری کن مثلا عصر برو با خواهری مادری برو پیاده روی

دلم میخواد خودشو خانوادش زجر بکشن انقدرم زجرم دادن تحقیرم کردن .واقعا الکی الکی به زندگیمون بازی کرد ...

اصلا جلوی افکارتو نگیر عزیزم، بزار اینقدر بیان رو برن تا پاک شن، بنویسشون. درد و دل کن با بقیه، ویس برای خودت ضبط کن و حرف بزن اصلا داد بزن فحش بده، بزار خالی شی 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
تو این پروسم مثل تو

چطوری داری کنار میای باهاش؟

من جهازمم اوردم منتظرم ۴۵ روز زمان مشاوره طلاق بگذره وکیل گرفتم مهریمو دادم حق طلاق گرفتم بقیشو وکیل انجام بده حوصله پروسه اداریشو ندارم فکر کنم کمتر از یک ماه دیگه تموم بشه

نمیدونم چرا همش انتظار داشتم این ادم درست بشه بخودش بیاد

اخی عزیزم یکم‌اروم‌باش ذکر بگو این روزگار میگذره عزیزم اما مهم‌اینه چطور بگذره اگر کنار نیای خدایی ن ...

انقدر تو اون زندگی داغونم کرد که افسرده هم شده بودم آرزوی مرگ میکردم چون بعد مادرمم فقط اونو داشتم اونم بعد مادرش منو داشت و خواهر و پدرشو قبول نداشت . خدا لعنتشون کنه

انقدر تو اون زندگی داغونم کرد که افسرده هم شده بودم آرزوی مرگ میکردم چون بعد مادرمم فقط اونو داشتم ا ...

حس میکنی چه کاری انجام بدی اروم میشی؟؟؟

عزیزم هر گردی گردو نیست از گوش ایشون هم در میاد آه یه آدمی خیلی سخته