2777
2789
عنوان

بیاین ، یه چیز عجیب !

382 بازدید | 34 پست

می‌خوام فقط یه قسمت کوچولو از زندگیمو براتون بگم ، بابام شبا دیر میاد خونه و وقتی که میاد زنگ میزنم باید برم در رو خودم براش باز کنم . پریشب ساعت دوازده اومد . بعد من دوازده و نیم خوابیدم . صبح ساعت پنج بیدار شدم با استرس فراوان . بعد ظهر ساعت یک خوابم گرفت ، بیست دقیقه خوابیدم که بابام اومد خونه ، زنگ زد رو گوشیم بیا در رو باز کن برام ، از خواب پریدم ... و دیگه نخوابیدم . شب رفت تفریح با دوستاش ساعت یک و نیم اومد و بازم از خواب بیدارم کرد ... حتما تا میاد باید من برم در رو براش باز کنم . اصلا اصلا ما رو بیرون نمیبره و اجازه بیرون رفتن هم نداریم ، با کل فامیل قطع ارتباطیم و هییییچچچچچ جا نمی‌ریم ولی خودش مدام در حال تفریحه ... حتی یک ریال بهمون پول نمیده ... تلویزیون هم کلا نداریم ، مامانم با کلی بدبختی یه پول جور کرد بهش داد گفت برو برا بچه ها تلویزیون بخر گناه دارن ولی پولا رو برد خرج عشق و حال خودش کرد ... تو کل زندگیم تنها جایی که رفتم مدرسه بود که الان پنج ساله که مدرسه نرفتم فقط تو خونه زندانم و هیچ کس رو نمی‌بینم ، حتی یه فیلم هم ندیدم . یه شب  ساعت سه که از تفریحاتش برگشت زنگ زد رو گوشیم فک کنم آنتن نداد ، از رو دیوار اومد داخل چنان محکم کوبوند به در خونه که همه مون با لرز و وحشت از خواب پریدیم و تا چند وقت تپش قلب داشتم ‌. اونقدر تهمت میزنه بهمون که نگووووو..... حالا یه سوال انتظار شما در این شرایط از روح و روان چیه که مامانم بهم میگه بشین بخون برا کنکور پزشکی قبول شو ؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه نمیخای همینطوری ادامه بدی بشین درس بخون حالا اگه بگه روستا بودی کلی کار سخت گردنت بود مث کار کشاورزی گاو و گوسفندو... بعد جایی هم نمی تونستی بری وقت برای درس خوندن نداشتی چی با این شرایط دیدم کسیو که رتبه خوب آورده

امیدوارم مشکلاتتان حل بشه به امید خدا🤲🏻🌱 . نه واقعا آدم در شرایط آدمی هم سخته بخواد بخونه .ی مشاور داشتیم می‌گفت من ی خانواده ای رو میشناسم که بابایشون معتاد بود و فقیر بودن دوتا از بچه هاش پزشک شدن حالا دور از اینا نمیخوام نا امید کنما اما پزشکی هم ی رشته دیر بازده هست یا حداقل باید کنار درس ی شغل داشت . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

حق دارین عزیزم خیلی سخته من موقعی که داتش اموزبودم معلم ریاضی داشتم مادرش فوت شده بودتوبچگی گفت نامادریم کلی کارسرم اوارمیکرد ازیع قومیتی خاصی بودن که تواونموقع به دخترااهمیتی نمیدادن گفت حیاط خونمون بیست متربودتوهمون حیاط انقدرقدم زدم وذرس خوندم تاقبول شدم واسه دبیری گفت پدرم نذاشت باهزاربدبختی شوهرکردم گفتم سیردل درس بخونم گفت اونجامادرشوهروخواهرشوهرم بدجوراذیت میکردن  حامله شده بودبچه کوچولو ولی گفت ازتلاشم دست برنداشتم اونموقع من نوجوون بودم خیلی بهم انگیزه داد شماهم میدونم موقعیتت سخت هست ولی دلخوشی مادرتون هستین که لااقل شماازاون محیط خودتوبکشی بالا وبتونی فردا دست خواهروبرداراتوبگیری

گاهی انسانم آرزوست
اگه درست خيلي خوب بوده ک اینجوری میگه میتونی اینکارو کنی . همه چیز شدنیه . وقتی بابات به فکر تو نیست ...

روح و روانم داغونه ، آنقدر استرس دارم که نگو ، اصلا نمیتونم درس بخونم مخصوصا که کنکور هم چقدر سخت شده ، من کلا با استرس صبح از خواب بیدار میشم . این انتظارات مامانم هم منو داغون کرده ، هیچکس منو درک نمیکنه . مامانم که ضعیفه ولی از من انتظار داره منجیش باشم 

بشین بخون، یه رشته ای که کار براش باشه انتخاب کن. سعی کن دانشگاه دولتی قبولشی

پزشکیو ول کن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792