2777
2789
عنوان

دوس پسرم 💔 :)

| مشاهده متن کامل بحث + 1874 بازدید | 76 پست
درستهولی خب پس نذار بهت آسیب بزنن تصورات یا براش تلاش کن

خیلی دوسدارم یه سری چیزا رو ببنم یا تجربه کنم

ولی موقعیتم اجازه نمیده

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقعیت؟؟؟درسته خیلی خوبه تجربه کردن این اعتماد به نفست خوبه

اره دیگ

ما بنا بر موقعیت زندگیمون محدود میشیم از یه سری ارزوها

ولی خب امیدوارم بتونم درستش کنم و ازین سختی نجات پیدا کنم هم خودم هم خانوادم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

ولی اون گیر داده میگه حرف بزن باهاشون راضیشون کن

بزار اون تلاش کنه اگه واقعا مرد میدونه خودش باید بتونه نظر پدرتو جلب کنه و بدون پدرت بیخودی نه نمیگه 

ببین شوهر پیدا میشه همیشه اما پدر پیدا نمیشه هاااا 

مبادا به خاطر یه پسر غریبه دل پدرتو بشکنی ها منی که پدر ندارم بهت میگم گلم 

اگر توام‌ زیادی از خودت مایه بزاری راضی کنی فردا تو زندگی همینو میزنه تو سرت و میگه تو خودت خواستی خودت رفتی مادر و پدرتو به خاطر من تو منگنه گذاشتی 

هزاران مدل ممکنه بزنه تو سرت 

خوب فکر کن 

احساسی عمل نکن منطق الان جواب باشه بحث یه عمر زندگیه 

سنتم کمه عجله نکن 

♻️کارما♻️
اوهوم متوجه هستم سخته امیدوارم به خواسته هات برسی

قربونت ستاره

آینده ای که وقتی طرف دوسم داره حاظره واسه اینکه بهم برسه دعوا راه بندازه به نظرت بده؟

در آینده که هیچ تضمینی نیس که این آدم شمارو همونجور بخاد یااینکه حسش عوض شه من نمیگم دوس داشتن و دوس داشته شدن بده اما جوری هم نباشه که آدم چشم و گوشش کور شه جاییو نبینه چیزیو نشنوه صرفا بخاطر علاقه انتخاب کنه ببین زمان دوستی با ازدواج و زیر یه سقف رفتن خییییلی فرق میکنه 

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
میگن بدرد ما نمیخوره بهم نمیخوریم ولی پسره خیلی خوبیه واقعا دوسش دارم خیلی خوبه :/

عزیزم شاید به خاطر ازدواج اولت ترسیدند.میخوان صبر کنند عاقل تر بشی و مطمئن بشن تصمیم درستی گرفتی.

بعدشم خب فعلا همینجوری ادامه بدین تا ببینین اصلا به درد هم میخورین یا نه.

اگه بعد یکسال هنوزم‌ همو میخواستین اون وقت یه فکر اساسی کنید.

طرف شغلش چیه؟

چرا از همسرش جدا شده؟

از لحاظ موقعیت خانوادگی و فرهنگ به شما میخوره؟

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
بله بزار خودشو ثابت کنه لطفا به حرف پدرت اعتماد کن پسره کجاییه و شما کجایی ؟

ما دوتامون قمیم من سمت نیروگاه اونم سمت نیروگاه اون شاهسون میشه . ولی تو یه محلیم همش بیست چهاری تو محله ی ماس با همه رفیقع