2777
2789
عنوان

دوس پسرم 💔 :)

| مشاهده متن کامل بحث + 1873 بازدید | 76 پست
ولی من دوسش دارم نمیتونم ازش بگذرم

عزیزم اینجا آینه ی عبرت نیست واقعا؟

نمیبینی زنایی رو که نه راه پس دارن نه راه پیش؟

وقتی حمایت خانواده ات رو از دست بدی دیگه هیچی نداری

همین پسری که الان عاشقته و قربون صدقه ات میره و فکر میکنی بهتر از این تو دنیا نیست،همین آدم وقتی واسش تکراری شدی به خودش اجازه میده تحقیرت کنه،توهین کنه،دست روت بلند کنه.چون میدونه دیگه خانواده ات پشتت نیستند.

پس این کارو نکن با خودت.بزار زمان همه چیزو حل کنه.

اگه این آدم مرد زندگی تو باشه،می مونه و اونقدر پیشرفت میکنه که خانواده ات نتونن بهش نه بگند

وگرنه داره لاف عشق میزنه و هیچی نیست

یا شایدم تو اشتباه میکنی و از اول عاشقت نبوده

بزار اگه واقعا دوستت داره واسه بدست آوردنت تلاش کنه‌

خودش تنها.نه اینکه تو رو بین خودش و خانوداه ات قرار بده

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
ازدواج کنه چه شکست عشقی میخوری😂😂

نه بابا😂

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ازدواج هرکس که خانواده اش راضی نبودن اصلا خوب نشده ...

همیشه ام اینجوری نیست

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

کاشکی میتونستم کاری کنم برات عزیز دلم تو تلاش کن نذار خواسته ها و آرزوهات از دستت برن

چ کنم

آی بابا 

ما فقط در حد تصور باید یه چیزایی رو بخوابم

انقدر بوبختی دارم ک فقط به فکر خرج و مخارجم از الان

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

عزیزم لطفا حرف منو به دل نگیر 

میدونم الان عاشقی و عاشق چشم و گوش و هوشش بسته میشه دست خود آدمم‌نیست 

منم مثل خودت عاشقم 

اما گاهی بزرگترا بهتر میدونن صلاح شاید الان ما نفهمیم بعدها میفهمیم 

من خودم تو این شرایط قرار گرفتم ولی الان با تموم عشقی که دارم با خودم میگم کاش اون موقع گوش میکردم و الان تو این حال بد و دلشکستگی نبودم 

تورو خداااا خوب چشم و گوشتو باز کن عاشقی واقعا ۳۰ درصد زندگیه 

فقط و فقط از خدا بخواه بهترین راه رو بزاره جلو پات 

♻️کارما♻️