2777
2789
عنوان

دوس پسرم 💔 :)

| مشاهده متن کامل بحث + 1873 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فقط از خدا میخوام هر چی صلاحته و به نفعته و برای خوشبختیته پیش بیاد برات 

هیچی رو زوری نخواه بسپار به خدا اگه قسمت هم باشید خدا زمین و زمان رو بهم میدوزه مال هم بشید ولی لطفا خواهشا زوری نخواه واقعییییی دلتو بسپار به خدا و به صاحب امشب 

لطفا برای حاجت دلم و دل شکسته‌ام دعا کنید 😭💔

♻️کارما♻️

بی کس و کاری؟اگه بی کس و کار بودی که الان شوهرت میدادن بری بفکرتن که همه جوانب رو میسنجن منطقی فکر کن بفکر آیندت باش

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
بی راه نمیگن اختلاف فرهنگی خیلی اذیت کنندس

وای من یه سری ازدواج ما موفق داشتم تو نامزدی بهم خورده اونم مثل منه دوتامون اوکی هستیم با هم دیگه ولی بازم مامانم میگه به من چه انگار واقعا جوری رفتار. میکنن ک انگار اونا می‌خوان باهاشون زندگی کنم یبار از پیش خودشون منو شوهر دادن اینجوری کردن زندگی منو الان دیگه چی میگن من نمی‌دونم واقعا 

فداتم یعنی ندیدیش تا الان؟

نه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بی کس و کاری؟اگه بی کس و کار بودی که الان شوهرت میدادن بری بفکرتن که همه جوانب رو میسنجن منطقی فکر ک ...

آینده ای که وقتی طرف دوسم داره حاظره واسه اینکه بهم برسه دعوا راه بندازه به نظرت بده؟