همش دوست داره توی خونه باشیم یه مهمونی که میریم میگه تازه فلانجا بودیم من خواهرام شهر دیگه ان یوقتا میان دوست دارم برم پبششون بخدا هیچ دوستیم ندارم که باهام صحببت کنه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
شوهر منم همینه همش بهونه میاره من دیگه عادت کردم یه امشب خیر سرم رفتیم خونه بابام اینا بعد شام رفت تو حیاط خوابید هی بریم بریم خستم حالا خونه خودمون تا صبح بیداره
همون بهتر ک نیاد تنها برم
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
منو یه سینمابرد وآورد صدبار گفت فلان سهم بورس و ازدست دادن فلان نکردم ازچشمم اورذ
والا آدم پشیمون میکنن میگی همون توخونه میموندم بهتر بود
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔